Prati nas

Show

Stevie Wonder (64) ponovno postaje otac

Legendarni glazbenik već ima osmero djece s pet različitih žena. Kad se trojci rode, Wonder će biti ponosan otac ukupno jedanaestero djece. Ipak, ženio se samo dva puta.

Objavljeno

|

Koliko Stevie Wonder ima djece?

Legendarni glazbenik Stevie Wonder ponovno će postati otac i to u 64. godini života. Štoviše, autor bezvremenskih hitova poput “I Just Call to Say I Love You” i “Superstition” i njegova 24 godine mlađa partnerica Tomeeka Robyn Bracy postat će roditelji trojčeka. Par već ima jedno zajedničko dijete i jako se vesele prinovi, rekao je neimenovani izvor za The New York Post.

Pjevaču će ovo biti ukupno deveti put da postaje otac: Wonder ima osmero djece s pet različitih žena, a djeca su stara od jedne do trideset i devet godine. Zanimljivo, iako je imao puno partnerica i s njima puno djece, Wonder se ženio svega dva puta: prvi put s pjevačicom Syreetom Wright, a drugi put s modnom dizajnericom Kai Millom Morris. Potonji je brak trajao čak 11 godina, a s Kai ima dvoje djece.

Stevie Wonder, pravim imenom Steveland Hardaway Judkins Morris, rođen je 1950. u Michiganu. Iako slijep od rođenja, već je zarana pokazivao izuzetnu sklonost glazbi te je naučio svirati usnu harmoniku, klavir i bubnjeve. Izdao je čak 26 studijskih albuma i osvojio nevjerojatna 22 Grammyja.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.