Zašto se Clint Eastwood razveo?
Clint Eastwood i Dina Ruiz Eastwood, 2008. (foto: BigStock)

Opet slobodan: Rastao se Clint Eastwood (83)

Autor: • 26. 12. 2014. • Show1714 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedan od najpoznatijih glumaca i redatelja današnjice, Clint Eastwood (83), razveo se od svoje supruge, 35 godina mlađe Dine Marie Eastwood i to nakon 18 godina braka. Brakorazvodna parnica je završena i par će se u miru razići, nakon što podijele imovinu. Clint se tako priključio sve većem broju onih koji su odlučili u zrelim godinama krenuti ispočetka. O trendu razvoda u zrelijim godinama već smo pisali na našem portalu.

Par ima jednu zajedničku kći, Morgan, koja je upravo napunila 18 godina. Eastwood, koji je bio dvaput oženjen, ima ukupno pet kćeri i dva sina s pet različitih žena: Kimber (rođenu 1964.), s Roxanne Tunis; Kylea (rođenog 1968.) i Alison (rođenu 1972.), s bivšom ženom Maggie Johnson; Scotta (rođenog 1986.) i Kathryn (rođenu 1988.), sa stjuardesom Jacelyn Reeves; Francescu Ruth (rođenu 1993.), s Frances Fisher, svojom kolegicom iz Nepomirljivih; i Morgan (1996.), sa sadašnjom suprugom Dinom Ruiz.Oskarom nagrađeni glumac zahtjev za razvod braka podnio je još 2013. zbog, kako je naveo, nepomirljivih razlika. Inače, Dina i Clint su se upoznali 1996. kad je ona kao novinarka dobila zadatak intervjuirati poznatog glumca.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.