Prati nas

Vijesti

Razvod u 78. godini: Puknuo joj film!

Razvela se od njega jer nije htio prestati koketirati s djevojkom koja bi mu mogla biti unuka. ema medijskim izvješćima, sud je odlučio ženi dati razvod nakon sudskog postupka koji je trajao više od devet mjeseci.

Objavljeno

|

kada se razvesti?
foto: BigStock

Sedamdesetosmogodišnja Egipćanka razvela se od supruga (86) jer se ponašao kao tinejdžer i udvarao se 19-godišnjoj djevojci iz susjedstva, javili su lokalni mediji, a prenosi Hina.

Žena je rekla pred sudom u Kairu da se želi razvesti od njega jer nije htio prestati koketirati s djevojkom koja bi mu mogla biti unuka. Osim toga, njezin suprug je navodno odgojio djevojčinog oca tako da mu je ta devetnaestogodišnjakinja stvarno poput unuke. Unatoč tome, kako je rekla supruga, njegovo djetinjasto ponašanje nije prestajalo.

“Kazala je da njezin suprug proživljava drugu, zakašnjelu mladost”, rekao je jedan izvor na sudu. Prema medijskim izvješćima, sud je odlučio ženi dati razvod nakon sudskog postupka koji je trajao više od devet mjeseci.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.