Prati nas

Vijesti

Hrelja: Dubrovački umirovljenici bolje se oblače i ljepše plešu

‘To je odraz šire društvene brige ali i veličina ovog grada da je grad lider u prijateljstvu s građanima, osobito starijim osobama, da dobro dijeli s drugima i mi to podržavamo’, izjavio je Hrelja.

Objavljeno

|

Gdje su najbogatiji umirovljenici?
foto: BigStock

“Umirovljenici u Dubrovniku imaju, u odnosu na ostatak Hrvatske, pravi nad-standard: pomoć primaju svi s mirovinom ispod republičkog prosjeka od 2200 kuna. Plan je da se, neovisno o imovinskom cenzusu, obuhvate svi do primanja od 2500 kuna što danas može malo tko u Hrvatskoj. Istina ovdje je zbog troškova života teže živjeti, ali je privilegij jer se novac iz gradskog proračuna vrlo pravično dijeli starijim ljudima”, istaknuo je predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja na današnjoj press-konferenciji u Dubrovniku.

“Tu su i brojni sadržaji te klubovi umirovljenika i moram priznati da su Dubrovčani bolje obučeni, ljepše balaju i raspoloženiji su. To je odraz šire društvene brige ali i veličina ovog grada da je grad lider u prijateljstvu s građanima, osobito starijim osobama, da dobro dijeli s drugima i mi to podržavamo”, izjavio je Hrelja podržavajući Andru Vlahušića (HNS) u utrci za dubrovačkog gradonačelnika.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.