Gdje su najbogatiji umirovljenici?
foto: BigStock

Hrelja: Dubrovački umirovljenici bolje se oblače i ljepše plešu

Autor: • 17. 03. 2015. • Vijesti1194 • Verzija za ispis Verzija za ispis

“Umirovljenici u Dubrovniku imaju, u odnosu na ostatak Hrvatske, pravi nad-standard: pomoć primaju svi s mirovinom ispod republičkog prosjeka od 2200 kuna. Plan je da se, neovisno o imovinskom cenzusu, obuhvate svi do primanja od 2500 kuna što danas može malo tko u Hrvatskoj. Istina ovdje je zbog troškova života teže živjeti, ali je privilegij jer se novac iz gradskog proračuna vrlo pravično dijeli starijim ljudima”, istaknuo je predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja na današnjoj press-konferenciji u Dubrovniku.

“Tu su i brojni sadržaji te klubovi umirovljenika i moram priznati da su Dubrovčani bolje obučeni, ljepše balaju i raspoloženiji su. To je odraz šire društvene brige ali i veličina ovog grada da je grad lider u prijateljstvu s građanima, osobito starijim osobama, da dobro dijeli s drugima i mi to podržavamo”, izjavio je Hrelja podržavajući Andru Vlahušića (HNS) u utrci za dubrovačkog gradonačelnika.Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.