Prati nas

Vijesti

Posadite svoj vrt u četvrti Maksimir

Živite li u Zagrebu i željeli biste imati svoj vrt u Maksimiru? Sada možete jer je Grad Zagreb uputio Javni poziv za davanje vrtnih parcela na korištenje na području te gradske četvrti. Pogledajte kako možete doći do svoje vrtne oaze u središtu grada.

Objavljeno

|

Kako posaditi vrt u gradu?
foto: BigStock

Grad Zagreb je objavio poziv građanima da podnesu zahtjev za besplatno korištenje vrtnih parcela na području Gradske četvrti Maksimir. Prijaviti se možete do 16.07.2015. 

Riječ je o 100 parcela površine do 50 m2, a koje se nalaze na području Gradske četvrti Maksimir, na lokaciji Ulica Dragutina Mandla. Daju se na korištenje na vrijeme od 2 godine bez naknade, s mogućnošću produljenja korištenja pod uvjetom da se korisnici prema istima odnose pažnjom dobrog gospodara.

Prijaviti se mogu osobe s prebivalištem na području Grada Zagreba koje nemaju u vlasništvu, suvlasništvu, zakupu ili na korištenju drugo obradivo zemljište. Zahtjev za davanje na korištenje vrtne parcele može podnijeti samo jedan član zajedničkog kućanstva.

Oglas

Tekst natječaj potražite na ovom linku.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.