Prati nas

Vijesti

Najstarija Zagrepčanka proslavila 104. rođendan.

Najstarija Zagrepčanka, gospođa Danica Gorjanec, rođena je daleke 1911. godina i preživjela je čak tri rata. Ovih je dana u krugu svojih najmilijih proslavila 104. rođendan. Slavlje je, nažalost, održano u bolnici gdje se gospođa Danica oporavlja od operacije.

Objavljeno

|

foto: Zagreb.hr

Najstarija Zagrepčanka, gospođa Danica Gorjanec, proslavila je u 104. rođendan u društvu svojih najmilijih, objavljeno je na službenim stranicama grada Zagreba. Nakon nedavnog operativnog zahvata, gospođa Danica oporavlja se u Vinogradskoj bolnici, a najljepše rođendanske želje i brz oporavak poželio joj je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Zahvaljujući brizi obitelji te stručnog medicinskog tima predvođenog doktorom Mijićem, gospođa Danica uspješno se oporavlja, a posebno ju je razveselila torta i cvijeće, poklon gradonačelnika. Kćerke Nevenka i Ljubica prisjetile su se i kako je za 100. rođendan Danicu, u gradonačelnikovo ime, posjetila zamjenica Jelena Pavičić Vukičević.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.