Prati nas

Vijesti

RWE nudi umirovljenicima jeftiniju struju, majstora i liječnika

Prosječni hrvatski umirovljenik plaća oko 1000 kuna godišnje za električnu energiju. U slučaju potrebe za nekom intervencijom u domaćinstvu, umirovljenik će već uštedjeti cijeli taj iznos. Željeli smo pokazati našu brigu za najosjetljiviji dio građana.

Objavljeno

|

Seksi majstor
foto: BigStock

Opskrbljivač električnom energijom, tvrtka RWE, predstavila je novu tarifu za umirovljenike. Ako potpišu ugovor na tri godine, jamče 5% niže račune za električnu energiju te niz usluga kao što su majstor u kući ili liječnički savjeti. Trenutačno RWE opskrbljuje više od 100 tisuća kućanstava i 4.000 tvrtki. Zainteresirani su i za privatizaciju HEP-a, ako do nje dođe.

Paket “RWE Umirovljenik” namijenjen osobama starije životne dobi uz jeftiniju struju obuhvaća:

1. Majstora za popravke…

…i hitne intervencije u kući koji je dostupan 24 sata dnevno i dolazi na intervenciju u roku od sat vremena (u vrijednosti do 1000 kuna po intervenciji, od čega je 800 kuna vrijednost rada i 200 kuna vrijednost materijala, a vrijedi za neograničen broj intervencija).

2. Besplatne liječničke savjete…

…putem besplatnog telefona (radnim danom od 8 do 17 sati).

3. Subvencioniranje troškova smještaja…

…u slučaju bolničkih pretraga izvan mjesta prebivanja (u iznosu do 1500 kuna vrijednosti, neograničeni broj puta).

„Razvijanjem ovakve tarife u suradnji s uglednom njemačkom osiguravajućom kućom Ergo osiguranje, željeli smo pokazati našu brigu za najosjetljiviji dio građana. U konačnici, godišnje uštede na ovom paketu usluga bit će značajne. Naime, prosječni hrvatski umirovljenik plaća oko 1000 kuna godišnje za električnu energiju. U slučaju potrebe za nekom intervencijom u domaćinstvu, umirovljenik će već uštedjeti cijeli taj iznos”, kazao je Zoran Miliša, predsjednik Uprave RWE Energije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.