Što radi stranka umirovljenika?
screenshot: HTV

Špika pohvalio Karamarkova i HDZ-ova muda

Autor: • 28. 05. 2016. • Vijesti1352 • Verzija za ispis Verzija za ispis

U jeku afere „Konzultantica“ i najvećih napetosti među vladajućima, HDZ je održao Opći sabor na kojem se birao stranački vrh i zamjenik šefa stranke Tomislava Karamarka. Jedan od gostiju-govornika bio je i Milivoj Špika, čelnik Bloka umirovljenici zajedno (BUZ) koji je dio Domoljubne koalicije.

„Uz Tomislava Karamarka imate vodstvo, bit ću malo vulgaran, s mudima. Koji će znati udariti šakom o stol i znati povesti hrvatski narod u bolje sutra“, rekao je Špika pa je još jednom prisegnuo na vjernost Domoljubnoj koaliciji.„BUZ se prvi ukrcao na brod Domoljubne koalicije i ostat će na njemu do kraja, čak i ako bi se ostavrila želja onih da taj brod bude podmornica“, kaže Špika, uvjeren da su HDZ, Karamarko i Milijan Brkić, kandidat za zamjenika predsjednika, dovoljno odlučni i snažni da neće posustati. „Bit ćemo na strani dobra, a dobro uvijek mora pobijediti“, zaključio je Špika.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.