Prati nas

Vijesti

Tražimo suradnicu ili suradnika za marketing

Tražimo nekoga tko bi znao prodati oglasni prostor na našem portalu uz dogovorenu proviziju. Bilo bi dobro da potencijalan kandidat ili kandidatkinja ima poznanstva u svijetu marketinga, da poznaje posao, da je uspješna ili uspješan u njemu, Bilo bi savršeno, ali ne i nužno, da generacijski pripada našoj publici.

Objavljeno

|

Koji su portali najčitaniji?
foto: BigSTock/MojeVrijeme.hr

Godinu i pol od pokretanja medija zajednice MojeVrijeme.hr slobodno možemo reći da smo uspjeli. Znamo i da želimo nastaviti ovaj projekt koji je do sada počivao isključivo na volonterskom radu. I zato tražimo nekoga tko bi znao prodati oglasni prostor na našem portalu uz dogovorenu proviziju i tko bi, zajedno s nama, želio razvijati ovu priču.

Bilo bi dobro da potencijalan kandidat ili kandidatkinja ima poznanstva u svijetu marketinga, da poznaje posao, da je uspješna ili uspješan u njemu.

Bilo bi savršeno, ali ne i nužno, da generacijski pripada našoj publici. Jer, kako smo to već utvrdili, život počinje s 50.

Naša adresa je [email protected]

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.