Prati nas

Aktivno starenje

Nora (73) – seksi muza ohrabruje starije i inspirira mlade

Sada kada je starija, pokušava se iznova osmisliti, biti korisna društvu, ostaviti trag… Prelijepe fotografije, uključujući neke i u erotskom rublju, slave Noru u njenom potpunom sjaju, kaže fotografkinja koja je svoju muzu zamijetila na cesti u susjedstvu.

Objavljeno

|

Starije seksi gospođe
foto: emilystein.co.uk

Mladost je lijepa, ali nije preduvjet za to da bi netko bio seksi. Dokazuje to 73-godišnja Nora, muza britanske fotografkinje Emily Stein. Pozirala joj je za foto serijal „Pozdrav, ja sam Nora“ u kojem su objektivom zarobljeni ljepota, samopouzdanje, stil i privlačnost ove žene koja je pregazila sedamdesetu.

„Kao žene, uvijek se borimo s prihvaćanjem vlastitog izgleda, bez obzira kako izgledamo i koliko godina imamo“, ispričala je Stein za Huffington Post. “I za Noru je to prihvaćanje rad koji još uvijek traje. Sada  kada je starija, pokušava se iznova osmisliti, biti korisna društvu, ostaviti trag… Prelijepe fotografije, uključujući neke i u erotskom rublju, slave Noru u njenom potpunom sjaju“, kaže fotografkinja koja je svoju muzu zamijetila na cesti u susjedstvu.

Sve fotografije iz ovog serijala pogledajte ovdje: Emiliystein.co.uk.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.