Prati nas

Show

Umro je Michu Meszaros, čovjek koji je glumio Alfa

Meszaros je rođen u Budimpešti 1939. godine kao Mihály Mészáros i pohađao je školu cirkuskih vještina. Kad su producenti glasovitog Ringling Brothers and Barnum & Bailey Circus čuli da negdje u Mađarskoj postoji čovjek toliko malen da je to teško povjerovati, smjesta su se dali u potragu i 1973. godine su ga uspjeli pronaći.

Objavljeno

|

Umro glumac koji je igrao Alfa
foto: Pixabay

Umro je Michu Meszaros, 76-godišnji glumac najpoznatiji po svojoj ulozi simpatičnog vanzemaljca Alfa. Ovaj tek 84 centimetra visok glumac ulogu je dobio upravo zbog svoje visine, odnosno zato što je na audiciji bio jedini koji mogao stati u kostim Alfa.

Meszaros je imao problema sa zdravljem otkako je prije osam godina pretrpio moždani udar. Prošle tjedan onesvijestio se u svojoj kupaonici gdje ga je pronašao njegov menadžer.

Meszaros je rođen u Budimpešti 1939. godine kao Mihály Mészáros i pohađao je školu cirkuskih vještina. Kad su producenti glasovitog Ringling Brothers and Barnum & Bailey Circus čuli da negdje u Mađarskoj postoji čovjek toliko malen da je to teško povjerovati, smjesta su se dali u potragu i 1973. godine su ga uspjeli pronaći.

Kad su vidjeli njegove cirkuske vještine, odmah su ga angažirali i prozvali “najmanji čovjek na svijetu”. Ubrzo je postao poznat po točki u kojoj trenira pudle koje su bile više od njega kada se popnu na stražnje noge.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.