Prati nas

Show

Plodan i u 72. godini: Pradjed Jagger još jednom postaje tata

Pjevač, koji će 26. srpnja proslaviti 73. rođendan, ima sedmoro djece, a 2014. postao je pradjed. Ostala Mickova djeca su: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel i Lucas. U dobi su između 45 i 17 godina.

Objavljeno

|

Koliko Mick Jagger ima godina?
foto: mickjagger.com

Frontman Rolling Stonesa Mick Jagger (72) postat će otac osmi put, objavio je glasnogovornik benda. Potvrdio je medijske navode da je Jaggerova djevojka, 29-godišnja američka balerina Melanie Hamrick, trudna i to će joj biti prvo dijete.

“Vrlo je intelignetna je i ima svoje ideje i plan kako će joj život izgledati. Zna kako Mick ima odlične odnose sa svojom djecom i jedva čeka da Mick opet postane otac. Vijest o trudnoći dočekali su s veseljem’, rekao je neimenovani izvor iz Mickovog “užeg kruga” za Daily Mail.

Plodni Jagger, koji će 26. srpnja proslaviti 73. rođendan, ima sedmoro djece, a 2014. postao je pradjed, javlja Hina. Ostala Mickova djeca su: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel i Lucas. U dobi su između 45 i 17 godina.

Član benda Ronnie Wood u svibnju je ponovno postao otac u 68. godini kada je njegova supruga Sally (38) rodila blizanke.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.