Koliko Mick Jagger ima godina?
foto: mickjagger.com

Plodan i u 72. godini: Pradjed Jagger još jednom postaje tata

Autor: • 17. 07. 2016. • Kolaž, Show2276 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Frontman Rolling Stonesa Mick Jagger (72) postat će otac osmi put, objavio je glasnogovornik benda. Potvrdio je medijske navode da je Jaggerova djevojka, 29-godišnja američka balerina Melanie Hamrick, trudna i to će joj biti prvo dijete.

“Vrlo je intelignetna je i ima svoje ideje i plan kako će joj život izgledati. Zna kako Mick ima odlične odnose sa svojom djecom i jedva čeka da Mick opet postane otac. Vijest o trudnoći dočekali su s veseljem’, rekao je neimenovani izvor iz Mickovog “užeg kruga” za Daily Mail.Plodni Jagger, koji će 26. srpnja proslaviti 73. rođendan, ima sedmoro djece, a 2014. postao je pradjed, javlja Hina. Ostala Mickova djeca su: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel i Lucas. U dobi su između 45 i 17 godina.

Član benda Ronnie Wood u svibnju je ponovno postao otac u 68. godini kada je njegova supruga Sally (38) rodila blizanke.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.