Prati nas

Show

Plodan i u 72. godini: Pradjed Jagger još jednom postaje tata

Pjevač, koji će 26. srpnja proslaviti 73. rođendan, ima sedmoro djece, a 2014. postao je pradjed. Ostala Mickova djeca su: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel i Lucas. U dobi su između 45 i 17 godina.

Objavljeno

|

Koliko Mick Jagger ima godina?
foto: mickjagger.com

Frontman Rolling Stonesa Mick Jagger (72) postat će otac osmi put, objavio je glasnogovornik benda. Potvrdio je medijske navode da je Jaggerova djevojka, 29-godišnja američka balerina Melanie Hamrick, trudna i to će joj biti prvo dijete.

“Vrlo je intelignetna je i ima svoje ideje i plan kako će joj život izgledati. Zna kako Mick ima odlične odnose sa svojom djecom i jedva čeka da Mick opet postane otac. Vijest o trudnoći dočekali su s veseljem’, rekao je neimenovani izvor iz Mickovog “užeg kruga” za Daily Mail.


Plodni Jagger, koji će 26. srpnja proslaviti 73. rođendan, ima sedmoro djece, a 2014. postao je pradjed, javlja Hina. Ostala Mickova djeca su: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel i Lucas. U dobi su između 45 i 17 godina.

Član benda Ronnie Wood u svibnju je ponovno postao otac u 68. godini kada je njegova supruga Sally (38) rodila blizanke.

.

Show

Kolinda Prljavcima uručila povelju za promicanje domoljublja i 40 godina rada

Zadnjih četiri desetljeća s Prljavim kazalištem rasli smo i stasali vjerujući kako je sve ‘lako kad si mlad’ i od najranije mladosti željeli smo ‘zaustaviti Zemlju’ i ‘živjeti u ritmu’, kaže predsjednica.

Objavljeno

|

Autor

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uručila je Povelju Republike Hrvatske zagrebačkom rock-sastavu Prljavom kazalištu. Povod je 40. obljetnica uspješne glazbene karijere.

“Kroz četiri desetljeća Prljavo kazalište je stvaralo pjesme koje su postale dio naših osobnih ljubavi i boli, proslava i tugovanja, sjećanja i putova u snove. Posebno nam je svima bliska ona osobna posveta majci, koja se iz svojih okvira tihog opraštanja, prelila u gotovo nacionalnu budnicu. ‘Ruža hrvatska’ zauzela je osobito mjesto u antologiji hrvatske glazbe. Povelju Republike Hrvatske dodijelila sam glazbenom sastavu Prljavo kazalište za izniman doprinos u promicanju domoljublja, humanitarnog djelovanja te ugleda hrvatske rock glazbe, a povodom 40. godina djelovanja”, objavila je Grabar-Kitarović na društvenim mrežama.


“Zadnjih četiri desetljeća s Prljavim kazalištem rasli smo i stasali vjerujući kako je sve ‘lako kad si mlad’ i od najranije mladosti željeli smo ‘zaustaviti Zemlju’ i ‘živjeti u ritmu’. Prljavce smo pratili od antologijskih albuma: ‘Crno bijelog svijeta’ do ‘Zlatnih godina’ i ‘Moj dom je Hrvatska’, predsjedničine su riječi.

Pjevač Kazališta Mladen Bodalec istaknuo je da je to veliko priznanje te da ne zahvaljuje samo u ime banda, nego i u ime tisuću rockera koji, kako je rekao, traže svoje mjesto pod suncem, a nije im lako u konkurenciji s ozbiljnijim oblicima glazbe.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP