Prati nas

Show

Plodan i u 72. godini: Pradjed Jagger još jednom postaje tata

Pjevač, koji će 26. srpnja proslaviti 73. rođendan, ima sedmoro djece, a 2014. postao je pradjed. Ostala Mickova djeca su: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel i Lucas. U dobi su između 45 i 17 godina.

Objavljeno

|

Koliko Mick Jagger ima godina?
foto: mickjagger.com

Frontman Rolling Stonesa Mick Jagger (72) postat će otac osmi put, objavio je glasnogovornik benda. Potvrdio je medijske navode da je Jaggerova djevojka, 29-godišnja američka balerina Melanie Hamrick, trudna i to će joj biti prvo dijete.

“Vrlo je intelignetna je i ima svoje ideje i plan kako će joj život izgledati. Zna kako Mick ima odlične odnose sa svojom djecom i jedva čeka da Mick opet postane otac. Vijest o trudnoći dočekali su s veseljem’, rekao je neimenovani izvor iz Mickovog “užeg kruga” za Daily Mail.


Plodni Jagger, koji će 26. srpnja proslaviti 73. rođendan, ima sedmoro djece, a 2014. postao je pradjed, javlja Hina. Ostala Mickova djeca su: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia, Gabriel i Lucas. U dobi su između 45 i 17 godina.

Član benda Ronnie Wood u svibnju je ponovno postao otac u 68. godini kada je njegova supruga Sally (38) rodila blizanke.

.

Show

Josipa Lisac i na plažu dolazi u senzacionalnom izdanju. Pogledajte!

Jedna od tajni senzacionalnog izgleda Josipe Lisac je čuvanje od sunca – uvijek i u svakoj prilici. Niti odlazak na plažu nije izuzetak, pa je Josipa pokazala doista neobičan outfit koji je pokrio baš svaki djelić njezine kože. No kao i uvijek, izgledaja je sjajno!

Objavljeno

|

Diva je uvijek diva – i na pozornici, i u šetnji gradom, i na plaži. Dokazuje to možda i ponajveća među našim divama, Josipa Lisac, koja je na Instagramu podijelila upravo sliku s plaže.

No i prilikom uživanja u moru, Josipa se drži svojeg striktnog režima čuvanja od sunca, pa umjesto da se razgoliti, pokrila se od glave do pete. Njezin kupaći kosti više je nalik opravi za vježbanje, no o čemu god da se radilo, Josipa ga nosi senzacionalno.


Doista, malotko tako dobro nosi svoje godine kao Josipa Lisac: već joj je 69, no to doista nitko ne bi rekao.

Tajnu njezina dobrog izgleda možemo doznati čačkajući dalje po njezinom Instagram profilu gdje možemo vidjeti da se glazbena diva gotovo pobožno čuva sunca, ali i redovito vježba. Josipa Lisac je kao i uvijek – prava inspiracija.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP