Prati nas

Vijesti

Špika u izbornoj kombinaciji s Bandićem i Čačićem

Koalicijski sporazum je potpisan između stranaka Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, Narodne stranke – Reformista, Novog vala – Stranke za razvoj, HSS-a Stjepan Radić i Bloka umirovljenici zajedno.

Objavljeno

|

Što radi stranka umirovljenika?
screenshot: HTV

U Vukovaru je predstavljena koalicija Za premijera i potpisan koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu na parlamentarnim izborima između Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, Narodne stranke – Reformista, Novog vala – Stranke za razvoj, HSS-a Stjepan Radić i Bloka umirovljenici zajedno.

Bila je to prilika da Milivoj Špika, predsjednik Bloka umirovljenici zajedno, podsjeti da su umirovljenici potrebni drugima samo pred izbore te da će nakon ovih izbora hrvatski umirovljenici imati osobu koja će biti na čelu Ministarstva rada i mirovinskog sustava i zauzimati se za njihove interese.

Predsjednik Narodne stranke reformisti Radimir Čačić poručio je kako će ova koalicija odlučiti o premijeru. „Mi smo ljudi s rezultatom. Osnovna razlika između nas i drugih koalicija su naše znanje, sposobnost i kompetencije“, rekao je Čačić.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.