Prati nas

Show

Vječno mlada Madonna proslavila 58. rođendan

Među fotografijama koje su dobile najviše ‘lajkova’ je i ona koju je u ponedjeljak navečer objavila na Instagramu na kojoj nosi suknju sa žutim cvjetovima, bluzu širokih rukava s dubokim izrezom i crni šešir, koju je naslovila ‘Slobodna Kuba’.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Madonna?
foto: Madonna.com

Američka ‘kraljica popa’ Madonna proslavila je 58. rođendan u Havani, kamo je doputovala u ponedjeljak navečer u pratnji članova obitelji i prijatelja, pišu kubanska glasila i društvene mreže, a prenosi Hina.

U toj prigodi je službeni kubanski list Granma objavio napis o Material Girl. Diva je “obišla (u ponedjeljak) više mjesta u gradu, prvog dana svog posjeta koji se završava u srijedu 18. kolovoza”, piše list u utorak. “Madonna će u Havani proslaviti svoj 58. rođendan u krugu obitelji i prijatelja”, piše pak provladina mrežna stranica Cubadebate. Izvođačica hita “Like a Virgin” treba u utorak upriličiti “veliku zabavu”, dodaje list.

Kako se vidi na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama, Madonna je doputovala na Kubu s najstarijom kćeri Lourdes (19) koju ima iz veze s osobnim kondicijskim trenerom Carlosom Leonom, Amerikancem rođenim na Kubi. Među fotografijama koje su dobile najviše ‘lajkova’ je i ona koju je u ponedjeljak navečer objavila na Instagramu na kojoj nosi suknju sa žutim cvjetovima, bluzu širokih rukava s dubokim izrezom i crni šešir, koju je naslovila “Slobodna Kuba”.

Na jednoj videosnimci vidi se kako u ponedjeljak navečer u istoj odjeći pleše u restoranu u staroj gradskoj jezgri. Mnoštvo znatiželjnika se u ponedjeljak navečer tiskalo ispred luksuznog hotela Saratoge, u povijesnom središtu Havane, gdje je odsjela.

Otkako su 2014. Kuba i Sjedinjene Države najavile ponovnu uspostavu prijateljskih veza, mnogi američki i svjetski umjetnici privatno su boravili na otoku, pa tako i Katy Perry, Rihanna, Beyonce, Jay-Z i Leonardo DiCaprio.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.