Djedovi s mlađim djevojkama
Lisa i Jim (screenshot: Youtube)

Ljubav bez kočnica: Tinejdžerica zaprosila 60-godišnjaka

Autor: • 09. 09. 2016. • Kolaž, Ljubav i seks1884 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Lisa Miller bila bi sasma anonimna osamnaestogodišnjakinja da pred kamerama nije zaprosila svoga dečka. On je Jim Kerr, prihvatio je prosidbu, ima 60 godina i podvornik je u Lisinoj bivšoj školi u škotskom East Renfrewshireu.

Prema pisanju Daily Maila, ova ljubav oduvijek je bila u problemima; od neodobravanja okoline pa do toga da je Jim ostao bez posla u školi Woodfarm kada je ravnatelj saznao za njihovu vezu koja je počela u listopadu prošle godine.Sretan par sada živi zajedno. Kažu, nije istina da je Jim ostavio suprugu zbog mlađe, već se je razvodio prije no što je prvi puta poljubio Lisu.

Jimova kći Alison (32) kaže da je cijeloj obitelji teško te da ona osobno više ne želi imati veze s ocem. Neimenovani izvor blizak obitelj tvrdi da je istina drugačija te da Jim i Lisa imaju potporu i razumijevanje svojih obitelji.

„Ona ga voli svim srcem i ne vidi se kao žrtva kao što to ljudi pričaju. On joj je puno pomogao, uspjet će se oni zajedno izvući kroz ovo“, ispričao je neimenovani izvor. Više pogledajte u priloženom videu.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.