Prati nas

Vijesti

Umirovljenica (75) parkirala pa ‘pokosila’ cijeli red automobila

Parkiralište je pretvoreno u divovsko odlagalište krupnog otpada prije no što se automobil zaustavio, piše policija u izvještaju. Njezin automobil je toliko uništen da smo ga trebali odvući, kao što je slučaj i s brojnim automobilima u koje je udarila, dodala je policija.

Objavljeno

|

Kako žene voze?
foto: Polizei Düren

Njemačkoj umirovljenici uspjelo je u vrlo kratkom vremenu na parkiralištu udariti u 14 automobila i na njima prouzročiti štetu od oko 25 tisuća eura, objavila je policija zapadnog njemačkog grada Dürena, prenosi Hina.

Umirovljenica u dobi od 75 godina, koja je odvedena u bolnicu s lakšim ozljedama, naglo je ubrzala na parkiralištu i udarila u red parkiranih automobila.

“Parkiralište je pretvoreno u divovsko odlagalište krupnog otpada prije no što se automobil zaustavio”, piše policija u izvještaju. “Njezin automobil je toliko uništen da smo ga trebali odvući, kao što je slučaj i s brojnim automobilima u koje je udarila”, dodala je policija.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.