koliko košta struja?
screenshot: N1

Ministar Dobrović objavio koliko poskupljuje struja

Autor: • 15. 02. 2017. • Vijesti860 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Ministar energetike i zaštite okoliša Slaven Dobrović najavio je skoro poskupljenje struje. Razlog je povećanje naknade za poticanje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora energije. Teret neće snositi samo opskrbljivači nego i građani, javlja N1 televizija.

”To će se desiti prije polovice godine, ali to će biti mala promjena. Par postotaka 4, 5 ili 6 posto. Takva je situacija, mi moramo naći izlaz”, rekao je Dobrović dodavši kako na to neće imati utjecaja lokalni izbori. ”Moramo to napraviti što prije, čim donesemo zakonske dokumente”, kazao je za N1.Iako je sinoć najavio poskupljenje struje, Dobrović jutros je to opovrgnuo i naglasio kako građani ipak neće osjetiti nikakvo poskupljenje. “Moramo znati da je PDV za građane pao s 25 na deset posto. To daje prostor da ukupno povećanje cijene struje u odnosu na 12. mjesec neće biti”, kazao je.

 

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.