Prati nas

Stil i ljepota

Bezvremenska ljepota moje majke – bivšeg top modela

Mldost je uvijek lijepa, no postoje i oni ljudi kojima godine ništa ne mogu. Takva je Wendy Morgan, bivši top model, čiju je bezvremensku ljepotu ovjekovječila njezina kći fotografkinja Sage Sohier u izuzetnoj zbirci fotografija Svjedok ljepote.

Objavljeno

|

pin up djevojke
Whitness to Beauty, naslovnica

Američka fotografkinja Sage Sohier već 30 godina slika ljude u za njih karakterističnom okruženju, no tema njezinog posljednjeg projekta posebno je zanimljiva. Naime, Sage je odlučila fotografirati svoju majku Wendy Morgan, bivši glamurozni model.

Wendy je u svojoj bogatoj karijeri snimala modne editorijale za mnoge poznate modne marke i radila s mnogim poznatim fotografima poput Irvinga Penna i Richarda Avedona, a sad je stala i pred objektiv svoje kćeri. Rezultat je iznimna serija fotografija i knjiga Witness to Beauty (Svjedok ljepote). Vizualno očaravajuća zbirka fotografija istražuje izazove starenja i bezvremensku ljepotu. Knjiga je istovremeno zabavna i ganutljiva te se istovremeno obraća svim generacijama.


Fotografije možete pogledati na stranici SageSohier.com.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP