Prati nas

Život

Nakon 67 godina braka priznao da je homoseksualac

U svojih je 95 godina obavio sve: oženio se, dobio djecu, sve što se od njega očekivalo. Sad je red došao na istinu. Ovaj vremešni Britanac napokon je svijetu otkrio veliku tajnu: on je homoseksualac. ‘Znam da sam takav od svoje pete godine, a sad je vrijeme da saznaju i ostali.’

Silvija Novak

Objavljeno

|

Starac priznao da je gay
foto: screenshot Youtube

95-godišnji Britanac Roman u životu je obavio sve što je trebao: oženio se, bio u braku 67 godina, podigao dvoje djece koji i sami sad imaju djecu, a nedavno je dobio i svog prvog praunuka. I upravo sada vremešni je Roman odlučio svijetu otkriti svoju najveću tajnu: on je, naime, homoseksualac.

“Svjestan sam toga od svoje pete godine”, kaže ovaj peterostruki djed u svojoj ispovijesti objavljenoj na Youtube-u u videu koji je snimio korisnik pod imenom Davey Wavey, inače prijatelj Romanovog unuka Brandona Grossa koji je Daveyu i ispričao priču o svojem djedu.


Kad je svoju brižljivo čuvanu tajnu povjerio obitelji, oni su ga, kaže, saslušali i razumjeli. Što se tiče mogućnosti da se ponovno zaljubi, Roman kaže da ništa nije nemoguće i da želi nekoga dobra srca. “Rekao sam im da me je bog ovakvim stvorio. Ispričao sam im cijelu svoju tragediju. Možete li zamisliti da se netko sakriva devedeset godina? Želim spavati s nekim pored sebe kome je stalo do mene. Nije mi bitan izgled”, kaže Roman.

“Ne možete se ne zapitati bi li Romanov život u nekim drugim okolnostima drugačije završio. Također možete suosjećati i s njegovom suprugom. Iako su se nedvojbeno i duboko voljeli, oboje zaslužuju strast i seksualnu intimnost. Jesu li to mogli imati unatoč Romanovoj muškoljubnosti? Ne znam”, kaže Davey.

Inače, Romanov unuk Brandon o svojem djedu snima film. Za BBC je rekao kako će to biti priča u pobjedi čovjeka koji je desetljećima čuvao veliku tajnu, ali i priča o propuštenim prilikama.

.

Život

Slavonac oporukom tražio da mu na sprovodu odsviraju Zoricu Brunclik

Pokojnik je, doznalo se, mirovinu zaradio u Njemačkoj, a njegovi susjedi govore sve najbolje o njemu i njegovoj gostoljubivosti.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Da sprovodi ne moraju biti uvijek tužni govori i vijest koju je objavilo Glas Slavonije. Naime, vremešni mještanin Strizivojne oporučno je od svoje troje djece zatražio da ga isprate s tri harmonike/klavijature i uz narodnjačke hitove.

Jedan od uvjeta bio je da prvi mora biti izveden stari hit kraljice narodnjaka Zorice Brunclik, “Otkopčano jeleče”.


Iako je među troje njegove djece, a to su odrasli, svoji ljudi, bilo i nemalog čuđenja, pa kod nekih od njih i negodovanja da se na takav način oproste od oca, i službeno im je ukazano na oporučnu želju pokojnika.

Da situacija bude još neobičnija, otac im je preminuo u vrijeme pandemije koronavirusa i strogih mjera Stožera, a koje su uključivale i oproštaj od pokojnika samo uz najužu obitelj, bez karmina i sl., pa je Strizivojčanin tada pokopan na mjesnom groblju prema tim pravilima, navodi Glas. Vesele karmine održane su naknadno u Đakovu.

Pokojnik je, doznalo se, mirovinu zaradio u Njemačkoj, a njegovi susjedi govore sve najbolje o njemu i njegovoj gostoljubivosti.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP