Starac priznao da je gay
foto: screenshot Youtube

Nakon 67 godina braka priznao da je homoseksualac

Autor: • 06. 03. 2017. • Kolaž, Život2281 • Verzija za ispis Verzija za ispis

95-godišnji Britanac Roman u životu je obavio sve što je trebao: oženio se, bio u braku 67 godina, podigao dvoje djece koji i sami sad imaju djecu, a nedavno je dobio i svog prvog praunuka. I upravo sada vremešni je Roman odlučio svijetu otkriti svoju najveću tajnu: on je, naime, homoseksualac.

“Svjestan sam toga od svoje pete godine”, kaže ovaj peterostruki djed u svojoj ispovijesti objavljenoj na Youtube-u u videu koji je snimio korisnik pod imenom Davey Wavey, inače prijatelj Romanovog unuka Brandona Grossa koji je Daveyu i ispričao priču o svojem djedu.Kad je svoju brižljivo čuvanu tajnu povjerio obitelji, oni su ga, kaže, saslušali i razumjeli. Što se tiče mogućnosti da se ponovno zaljubi, Roman kaže da ništa nije nemoguće i da želi nekoga dobra srca. “Rekao sam im da me je bog ovakvim stvorio. Ispričao sam im cijelu svoju tragediju. Možete li zamisliti da se netko sakriva devedeset godina? Želim spavati s nekim pored sebe kome je stalo do mene. Nije mi bitan izgled”, kaže Roman.

“Ne možete se ne zapitati bi li Romanov život u nekim drugim okolnostima drugačije završio. Također možete suosjećati i s njegovom suprugom. Iako su se nedvojbeno i duboko voljeli, oboje zaslužuju strast i seksualnu intimnost. Jesu li to mogli imati unatoč Romanovoj muškoljubnosti? Ne znam”, kaže Davey.

Inače, Romanov unuk Brandon o svojem djedu snima film. Za BBC je rekao kako će to biti priča u pobjedi čovjeka koji je desetljećima čuvao veliku tajnu, ali i priča o propuštenim prilikama.

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.