Prati nas

Život

Nakon 67 godina braka priznao da je homoseksualac

U svojih je 95 godina obavio sve: oženio se, dobio djecu, sve što se od njega očekivalo. Sad je red došao na istinu. Ovaj vremešni Britanac napokon je svijetu otkrio veliku tajnu: on je homoseksualac. ‘Znam da sam takav od svoje pete godine, a sad je vrijeme da saznaju i ostali.’

Objavljeno

|

Starac priznao da je gay
foto: screenshot Youtube

95-godišnji Britanac Roman u životu je obavio sve što je trebao: oženio se, bio u braku 67 godina, podigao dvoje djece koji i sami sad imaju djecu, a nedavno je dobio i svog prvog praunuka. I upravo sada vremešni je Roman odlučio svijetu otkriti svoju najveću tajnu: on je, naime, homoseksualac.

“Svjestan sam toga od svoje pete godine”, kaže ovaj peterostruki djed u svojoj ispovijesti objavljenoj na Youtube-u u videu koji je snimio korisnik pod imenom Davey Wavey, inače prijatelj Romanovog unuka Brandona Grossa koji je Daveyu i ispričao priču o svojem djedu.


Kad je svoju brižljivo čuvanu tajnu povjerio obitelji, oni su ga, kaže, saslušali i razumjeli. Što se tiče mogućnosti da se ponovno zaljubi, Roman kaže da ništa nije nemoguće i da želi nekoga dobra srca. “Rekao sam im da me je bog ovakvim stvorio. Ispričao sam im cijelu svoju tragediju. Možete li zamisliti da se netko sakriva devedeset godina? Želim spavati s nekim pored sebe kome je stalo do mene. Nije mi bitan izgled”, kaže Roman.

“Ne možete se ne zapitati bi li Romanov život u nekim drugim okolnostima drugačije završio. Također možete suosjećati i s njegovom suprugom. Iako su se nedvojbeno i duboko voljeli, oboje zaslužuju strast i seksualnu intimnost. Jesu li to mogli imati unatoč Romanovoj muškoljubnosti? Ne znam”, kaže Davey.

Inače, Romanov unuk Brandon o svojem djedu snima film. Za BBC je rekao kako će to biti priča u pobjedi čovjeka koji je desetljećima čuvao veliku tajnu, ali i priča o propuštenim prilikama.

.

Život

I nakon smrti, redovito se javlja za Valentinovo

Rich je umro prije osam godina, no prije smrti se pobrinuo da njegova voljena Tracey svake godine na Valentinovo dobije buket svijeća s romantičnom porukom.

Objavljeno

|

Tracey Cox i ovoga je Valentinova dobila cvijeće. Poslao joj ga je njezin suprug, Rich, kao dokaz vječne ljubavi. I u ovoj priči ne bi bilo ništa čudno da Rich nije preminuo prije osam godina, piše CNN.

Ova nevjerojatna ljubavna priča stiže iz Kentuckyja gdje je bračni par Cox sretno živio sve do Richeve smrti. No prije nego je umro, pažljivi suprug je osigurao da njegova voljena svake godine dobije cvijeće za Valentinovo tako što je unaprijed platio i naručio dostavu na njenu adresu.


Kad je cvijeće nakon njegove smrti prvi puta došlo na njenu adresu, Tracey je bila šokirana, tužna i sretna u isto vrijeme jer je znala da će Rich zauvijek biti s njom i da je njihova ljubav jača od smrti.

Cvijeće stiže na Traceynu adresu od 2013. godine, a svaki put je poruka drugačija. U prošloj stoji sljedeće: “Iako me ne vidiš Tracey, ja sam uvijek ovdje. Volim te, Rich.” Bračni par Cox bio je zajedno 26 godina, a suprug je u 53. godini izgubio bitku s rakom grla.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP