Prati nas

Život

Nakon 67 godina braka priznao da je homoseksualac

U svojih je 95 godina obavio sve: oženio se, dobio djecu, sve što se od njega očekivalo. Sad je red došao na istinu. Ovaj vremešni Britanac napokon je svijetu otkrio veliku tajnu: on je homoseksualac. ‘Znam da sam takav od svoje pete godine, a sad je vrijeme da saznaju i ostali.’

Silvija Novak

Objavljeno

|

Starac priznao da je gay
foto: screenshot Youtube

95-godišnji Britanac Roman u životu je obavio sve što je trebao: oženio se, bio u braku 67 godina, podigao dvoje djece koji i sami sad imaju djecu, a nedavno je dobio i svog prvog praunuka. I upravo sada vremešni je Roman odlučio svijetu otkriti svoju najveću tajnu: on je, naime, homoseksualac.

“Svjestan sam toga od svoje pete godine”, kaže ovaj peterostruki djed u svojoj ispovijesti objavljenoj na Youtube-u u videu koji je snimio korisnik pod imenom Davey Wavey, inače prijatelj Romanovog unuka Brandona Grossa koji je Daveyu i ispričao priču o svojem djedu.


Kad je svoju brižljivo čuvanu tajnu povjerio obitelji, oni su ga, kaže, saslušali i razumjeli. Što se tiče mogućnosti da se ponovno zaljubi, Roman kaže da ništa nije nemoguće i da želi nekoga dobra srca. “Rekao sam im da me je bog ovakvim stvorio. Ispričao sam im cijelu svoju tragediju. Možete li zamisliti da se netko sakriva devedeset godina? Želim spavati s nekim pored sebe kome je stalo do mene. Nije mi bitan izgled”, kaže Roman.

“Ne možete se ne zapitati bi li Romanov život u nekim drugim okolnostima drugačije završio. Također možete suosjećati i s njegovom suprugom. Iako su se nedvojbeno i duboko voljeli, oboje zaslužuju strast i seksualnu intimnost. Jesu li to mogli imati unatoč Romanovoj muškoljubnosti? Ne znam”, kaže Davey.

Inače, Romanov unuk Brandon o svojem djedu snima film. Za BBC je rekao kako će to biti priča u pobjedi čovjeka koji je desetljećima čuvao veliku tajnu, ali i priča o propuštenim prilikama.

.

Život

Govorili su da je koronavirus prevara i kršili su mjere, danas je on udovac

Brian je objasnio kako nisu marili za propisane mjere i to zbog lažnih vijesti koje su čitali online.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Vozač taksija iz američke Floride, koji je vjerovao da je koronavirus urota, postao je udovac upravo zbog koronavirusa. Naime, Brian Lee Hitchens i njegova supruga Erin širili su na društvenim mrežama lažne vijesti o fabriciranju pandemije i 5G mreži, a sam su COVID-19 uspoređivali s gripom.

Par, javlja BBC, nije poštovao protuepidemijske mjere niti je zatražio liječničku pomoć kada ih je bolest srušila u svibnju. Brian se oporavio, no njegova 46-godišnja supruga, po zanimanju evengelički pastor, postala je životno ugrožena. Umrla je ovog mjeseca od srčanih problema izazvanih infekcijom.


U lipnju Brian je govorio za BBC u sklopu programa borbe protiv lažnih vijesti o koronavirusu. U to vrijeme, njegova je supruga bila na respiratoru. Prije infekcije Erin je imala zdravstvenih problema; bolovala je od astme. Brian je objasnio kako nisu marili za propisane mjere i to zbog lažnih vijesti koje su čitali online. On je nastavio raditi kao taksist, odbijao je nositi masku i poštovati propisanu fizičku distancu te je najvjerojatnije zarazio suprugu.

U vijestima BBC-a kazao je: “Da sam bar slušao mjere od samog početka. Nadam se da će mi supruga oprostiti. Ovaj virus je stvaran i ljude pogađa na različite načine. Ne mogu promijeniti prošlost. Mogu samo živjeti u današnjem danu i činiti bolje izbore u budućnosti. Ona više ne pati, u miru je. Nedostaje mi, ali znam da je na boljem mjestu.”

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP