Prati nas

Mozaik

Domišljata baka fenom straši nesavjesne vozače

Susjedi kažu da su primijetili da ova metoda funkcionira te da vozači opreznije voze kada je Jean, baka četvoro unučadi, na cesti. Pogledajte video.

Objavljeno

|

Jean Brooks, 67-godišnja baka iz britanskog Nottingama, odlučila je stati na kraj brzim vozačima kroz njenu ulicu kako bi unucima osigurala sigurnije djetinjstvo. Uzela je sušilo za kosu i stala kraj svoje ograde. Pa je domišljato uperila fen u vozače koji pomisle da se radi o mjeraču brzine kakav koristi policija i zbog toga uspore, jer nitko ne želi plaćati kaznu zbog prekomjerne brzine.

Susjedi kažu da su primijetili da ova metoda funkcionira te da vozači opreznije voze kada je Jean, baka četvoro unučadi, na cesti. Pogledajte gornji video.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.