Prati nas

Stil i ljepota

Godine nemaju ništa s tim, ovi parovi izgledaju sjajno

Godine nemaju ništa s ljepotom i stilom. Danas možemo izgledati bolje i sretnije nego s trideset, modernije nego s dvadeset. Dapače, neki će čak ustvrditi da kult mladosti gubi svoj zamah. Jer, iako odijelo ne čini čovjeka, može učiniti da izgledamo privlačno, pozitivno i zanimljivo. Pogotovo ako smo modno usklađeni sa svojim partnerom ili partnericom.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Kako izgledati dobro?
foto: misswebllet/instagram

Godine nemaju ništa s ljepotom i stilom. Danas možemo izgledati bolje i sretnije nego s trideset. Dapače, neki će čak ustvrditi da kult mladosti gubi svoj zamah. Jer, iako odijelo ne čini čovjeka, može učiniti da izgledamo privlačno, pozitivno i zanimljivo. Pogotovo ako smo modno usklađeni sa svojim partnerom ili partnericom. Donosimo vam slike parova koje to dokazuju.

 

Nazare i Eduardo, Portugal

A post shared by Nazare Pinela (@bangbangnazare) on

 

Mort i Virginia, Sjedinjene Države

 

Barabara i Wayne, Sjedinjene Države

A post shared by Ari Seth Cohen (@advancedstyle) on

 

Paul i Tutty, Australija

A post shared by Tutti (@tuttifruitty1) on

 

Bill i Eva, Sjedinjene Države

A post shared by Ari Seth Cohen (@advancedstyle) on

 

Dolores i Allan, Sjedinjene Države

A post shared by Ari Seth Cohen (@advancedstyle) on

 

Karen i Greg, Velika Britanija

A post shared by Karen Weber (@missweblet) on

 

Bon i Pon, Japan

A post shared by bon_pon (@bonpon511) on

 

Gunter i Britt, Njemačka

.

Stil i ljepota

Znate li koja je najstarija osoba po kojoj je izrađena lutka Barbie?

Dobiti lutku Barbie izrađenu prema vlastitom liku, velika je čast. No u ovom slučaju čast pripada legendarnoj lutki gotovo jednako kao i ženi po kojoj je načinjena. Naime, najstarija osoba po čijem je liku napravljena lutka je modna ikona Iris Apfel.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Iris Apfel, divna 98-godišnja modna ikona, i službeno je najstarija osoba po čijem je liku načinjena Barbie lutka. Ova doista posebna lutka Barbie predstavljena je u ožujku 2018., odjevena je u Gucci smaragdno odijelo sa zanimljivom kragnom, a stajling je upotpunjem raskošnom ogrlicom i neizostavnim okruglim naočalama po kojima je Iris poznata.

“Iris Apfel je idealna za lutku Barbie jer je jedinstvena, poduzetna i neovisna. Njezina duga karijera čini je savršenim modelom za ovu jedinstvenu lutku i bila je prava čast surađivati s gospođom Apfel”, kazali su iz kompanije Mattel.


Apfel Barbie, iako joj je lice posve bez bora, predstavlja dobrodošao dodatak Barbie obitelji i u najstarijoj dobnoj skupini. Također, savršeno se uklapa u seriju lutaka načinjenih prema ženskim uzorima, pa je slijedom toga predstavljena upravo na Dan žena 2018.

Značajne žene koje su također počašćene Barbie lutkom sa svojim likom su i umjetnica Frida Kahlo, redateljice Patty Jenkins i Ava Duvernay, plus-size model Ashley Graham, balerina Misty Copeland te olimpijke  Gabby Douglas Ibtihaj Muhammad čije je lutka ujedno i prva Barbie s hidžabom.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP