Moda za starije žene
foto: saramaijewels@Instagram

Sarah Jane (62): Ne ispričavam se nikome zbog izgleda

Autor: • 15. 08. 2017. • Kolaž, Stil i ljepota3253 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedna od seniorskih modnih senzacija na društvenim mrežama Sarah Jane Adams ima 62 godine i još uvijek je buntovna poput drske punk tinejdžerice. Ne čudi to, ako znamo da su joj uzori Jimi Hendrix, Keith Richards, Amy Winehouse and Yolandi Visser. „Protiv komercijalizma sam i promičem izražavanje individualnosti“, kaže Sara koju ćemo često vidjeti u trenirkama, printevima i visokim tenisicama.

Buntovnica u najboljim godinama poručuje da se ne namjerava bilo kome ispričavati zbog svojeg izgleda, a to su prepoznale i modne marke za koje je radila kao model. „Moda mi je važna u svakom smislu“, kaže Sarah Jane i dodaje: „Moja odjeća reflektira moje vrijednosti, ono što je utjecalo na mene, ali i moj stav.“Za sebe će reći da ne prati trendove te da vjeruje da svaka osoba mora pronaći svoj stil. Visoka ulična moda je za nju odraz konzumerizma koji ubija individualnost. A njena individualnost dolazi i do izražaja ne samo kroz fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama, već i kroz hashtag koji koristi – #mywrinklesaremystripes ili #mojeboresumojičinovi.

„Ne pokušavam biti vječno mlada. Ugodno mi je u mojim godinama. One su poput novca. Naučila sam da je novac samo komoditet koji ti omogućava da radiš stvari koje želiš. Vi ste vaše godine, prihvatite to“, savjetuje ova Amerikanka i dizajnerica nakita koja si je svojevremeno postavila cilj od 300 pratitelja na društvenim mrežama. Danas ih samo na Instagramu ima više od 154.000.

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.