Prati nas

Stil i ljepota

Sarah Jane (62): Ne ispričavam se nikome zbog izgleda

Za sebe će reći da ne prati trendove te da vjeruje da svaka osoba mora pronaći svoj stil. Visoka ulična moda je za nju odraz konzumerizma koji ubija individualnost. Samo na Instagramu je okupila 154.000 obožavatelja. Ne čudi to, ako znamo da su joj uzori Jimi Hendrix, Keith Richards, Amy Winehouse and Yolandi Visser.

Objavljeno

|

Moda za starije žene
foto: saramaijewels@Instagram

Jedna od seniorskih modnih senzacija na društvenim mrežama Sarah Jane Adams ima 62 godine i još uvijek je buntovna poput drske punk tinejdžerice. Ne čudi to, ako znamo da su joj uzori Jimi Hendrix, Keith Richards, Amy Winehouse and Yolandi Visser. „Protiv komercijalizma sam i promičem izražavanje individualnosti“, kaže Sara koju ćemo često vidjeti u trenirkama, printevima i visokim tenisicama.

Buntovnica u najboljim godinama poručuje da se ne namjerava bilo kome ispričavati zbog svojeg izgleda, a to su prepoznale i modne marke za koje je radila kao model. „Moda mi je važna u svakom smislu“, kaže Sarah Jane i dodaje: „Moja odjeća reflektira moje vrijednosti, ono što je utjecalo na mene, ali i moj stav.“

Za sebe će reći da ne prati trendove te da vjeruje da svaka osoba mora pronaći svoj stil. Visoka ulična moda je za nju odraz konzumerizma koji ubija individualnost. A njena individualnost dolazi i do izražaja ne samo kroz fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama, već i kroz hashtag koji koristi – #mywrinklesaremystripes ili #mojeboresumojičinovi.

„Ne pokušavam biti vječno mlada. Ugodno mi je u mojim godinama. One su poput novca. Naučila sam da je novac samo komoditet koji ti omogućava da radiš stvari koje želiš. Vi ste vaše godine, prihvatite to“, savjetuje ova Amerikanka i dizajnerica nakita koja si je svojevremeno postavila cilj od 300 pratitelja na društvenim mrežama. Danas ih samo na Instagramu ima više od 154.000.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.