Prati nas

Stil i ljepota

Sada konačno i mršavci mogu imati pivski trbuh!

Muškarac bez pivskog trbuha je kao nebo bez zvijezda, noć bez mjesečine ili kava bez cigarete. S ovom istinom malo tko se neće složiti, pogotovo muškarci koji su cijelog života patili zbog nemogućnosti da trbuh podlože s tih pet-šest šarmantnih kilograma viška.

Objavljeno

|

foto: thedadbag@Instagram

Muškarac bez pivskog trbuha je kao nebo bez zvijezda, noć bez mjesečine ili kava bez cigarete. S ovom istinom malo tko se neće složiti, pogotovo muškarci koji su cijelog života patili zbog nemogućnosti da trbuh podlože s tih zanosnih pet-šest kilograma viška.

Rješenju njihovog problema dosjetili su se anonimni dizajneri koji putem interneta traže investitore u projekt nazvan – Dadbag. Naime, riječ je o okolopasnoj torbici, popularnoj pederuši, koja imitira pivski trbuh. Proizvodnja je zamišljena u nekoliko varijanti koje bi odgovarala svim tonovima ljudske kože, a proizvodila bi se i s različitim gustoćama dlake kako bi vlasnik s njom izgledao što prirodnije.


Ako ste uvijek patili za ultimativnim muškim ukrasom – pivskim trbuhom, strpite se još malo, jer proizvod samo što nije postao dostupan na internetu, a možda i u TV prodaji.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP