Prati nas

Stil i ljepota

Sada konačno i mršavci mogu imati pivski trbuh!

Muškarac bez pivskog trbuha je kao nebo bez zvijezda, noć bez mjesečine ili kava bez cigarete. S ovom istinom malo tko se neće složiti, pogotovo muškarci koji su cijelog života patili zbog nemogućnosti da trbuh podlože s tih pet-šest šarmantnih kilograma viška.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: thedadbag@Instagram

Muškarac bez pivskog trbuha je kao nebo bez zvijezda, noć bez mjesečine ili kava bez cigarete. S ovom istinom malo tko se neće složiti, pogotovo muškarci koji su cijelog života patili zbog nemogućnosti da trbuh podlože s tih zanosnih pet-šest kilograma viška.

Rješenju njihovog problema dosjetili su se anonimni dizajneri koji putem interneta traže investitore u projekt nazvan – Dadbag. Naime, riječ je o okolopasnoj torbici, popularnoj pederuši, koja imitira pivski trbuh. Proizvodnja je zamišljena u nekoliko varijanti koje bi odgovarala svim tonovima ljudske kože, a proizvodila bi se i s različitim gustoćama dlake kako bi vlasnik s njom izgledao što prirodnije.


Ako ste uvijek patili za ultimativnim muškim ukrasom – pivskim trbuhom, strpite se još malo, jer proizvod samo što nije postao dostupan na internetu, a možda i u TV prodaji.

.

Stil i ljepota

Kakva ekipa! Mladom fotografu inspiracija je modno osviješteni djed

Alojzove modne dogodovštine na Jannikovom Instagramu sada prati 866.000 osoba, no stvar je puno vrjednija od slave.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

“Upoznajte moga djeda, vjerojatno najstarijeg modnog macana na Zemlji. Ima 24 godine, ali živi svoju modnu strast kao da je tinejdžer. Prema onome što kaže, osjeća se mladim i želi se se osjećati ugodno u onome što nosi.”

Tim riječima 23-godišnji fotograf Jannik Diefenbach iz njemačkog Meinza opisuje svoju najveću fotografsku inspiraciju. I sam Jannik voli modu i putovanja, no najradije fotografira uličnu modu koju obožava njegov djed.


A djed, Alojz Abram (74) jest umirovljeni optičar koji se prometnuo u pravu influencersku zvijezdu pod brandom “Gramps”. Kako doznajemo, nikada zapravo ne bi postao modni macan da ga 2016. godine unuk Jannik nije nagovorio da isproba njegovu mladenačku odjeću.

Alojzove modne dogodovštine na Jannikovom Instagramu sada prati 866.000 osoba, no stvar je puno vrjednija od slave. “Ovaj naš hobi nas je stvarno zbližio. Uvijek smo bili bliski. Djed je dolazio po mene u u vrtić, a kasnije u školu, svakoga utorka. Igrali bismo tenis, nogomet ili bismo jednostavno otišli u shopping.”

Sada se, objašnjava Jannik za LADbible, s djedom i bakom vidi nekoliko puta tjedno. Razgovaraju o budućim modnim pothvatima, a uz to i puno putuju zajedno. “Uživamo svake sekunde”, kaže.

“Pristao sam jer nisam znao što očekivati. Mislio sam da me Jannik zeza i da se ništa neće dogoditi, ali kad se dogodilo, svidjelo mi se koliko su ta odjeća i tenisice udobnije od onoga što sam do tada nosio. Uživam u vremenu koje provodim s unukom, putovati, primati novu odjeću i obuću. Za mene je to zabavni hobi i navikao sam se pozirati. Naučio sam gledati u kameru dok me Jannik slika”, ispričao je Alojz za LADbible.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP