Prati nas

Show

Slikovnica: Ovako je živio i govorio bonvivan Hugh Hefner

Što je besramno? Rasizam! Rat! Zadrtost! To je besramno, a ne seks. Kako bi hladan ovaj svijet bio da nismo seksualna bića. Živjeti u trenutku, misliti na budućnosti i ostati povezan s prošlosti: To me čini cjelovitim.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

foto: Hugh Hefner@Instagram

Šeik hedonizma, ajatolah borbe protiv lažnog morala, svećenik slatkog života – osnivač Playboya Hugh Hefner preminuo je u 92. godini života. Zečice zavijene u crno objavljuju poruke na društvenim mrežama. Mahom o tome kako ih je dodirnuo i promijenio njihove živote – nabolje.

„Postojim zbog tebe, naučio si me sve važno o slobodi i poštovanju. Izvan obitelji, ti si bio najvažnija osoba u mom životu. Dao si mi život. Kažu da sam ti omiljena“, piše smušeno na Facebooku raskošna Pamela Anderson i prilaže snimku lica umrljanog maskarom i suzama. „Čast mi je što sam bila dio tvoga tima. Volim te“, neutješno tvita starleta Kim Kardashian. „Nadam se da sam te učinila ponosnim“, jeca neutješna djevojka s duplerice Jenny McCarthy. Mi smo za vas prebrali nekoliko fotografija iz Hefnerova albuma i nekoliko najupečatljivijih rečenica iz njegovih intervjua. Oh, kakav život je to bio!


Život je prekratak da bismo živjeli tuđe snove.

A portrait of myself, 1933. #tbt #throwbackthursday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti bolji život.

#ThrowbackThursday: At Camp Adair, Oregon in 1945. #tbt

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Najveća sila koja pogoni civilizaciju nije religija, već seks.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Moja momačka zabava je trajala punih 30 godina. Zašto bih je organizirao sada prije vjenčanja?

November #1971 when I first bought the Playboy Mansion in Los Angeles #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Žene su tradicionalno stavljane na pijedestal ili su proklinjanje kao izvor iskušenja i grijeha. To su dvije strane istog novčića. Playboy je pomogao ženama da siđu s pijedestala i da uživaju u svojoj seksualnosti jednako kao i muškarci.

Tender kisses from the Playmates #1967 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Ironično je da naše društvo slavi slobodu, a onda ograničava tu slobodu tamo gdje bismo trebali biti najslobodniji.

A very warm welcome in Canada for the opening of the Montreal Playboy Club July 12, 1967 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Spavao sam s više od tisuću žena. U nekim komadićima života sam bio oženjen, a u braku nisam nikada varao. Ali sam nadoknađivao u periodima kada nisam bio oženjen. Morate ostati u formi.

Tennis tournaments at the #playboymansion #1977 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Što je besramno? Rasizam! Rat! Zadrtost! To je besramno, a ne seks. Kako bi hladan ovaj svijet bio da nismo seksualna bića.

Roller disco party 1979 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Živjeti u trenutku, misliti na budućnosti i ostati povezan s prošlosti: To me čini cjelovitim.

Father's Day Backgammon with Marston and Cooper. Repost @cooperbhefner #fathersday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Moja najbolja rečenica za upucavanje je: Moje ime je Hugh Hefner.

Selfie #1969 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP