Prati nas

Show

Slikovnica: Ovako je živio i govorio bonvivan Hugh Hefner

Što je besramno? Rasizam! Rat! Zadrtost! To je besramno, a ne seks. Kako bi hladan ovaj svijet bio da nismo seksualna bića. Živjeti u trenutku, misliti na budućnosti i ostati povezan s prošlosti: To me čini cjelovitim.

Objavljeno

|

foto: Hugh Hefner@Instagram

Šeik hedonizma, ajatolah borbe protiv lažnog morala, svećenik slatkog života – osnivač Playboya Hugh Hefner preminuo je u 92. godini života. Zečice zavijene u crno objavljuju poruke na društvenim mrežama. Mahom o tome kako ih je dodirnuo i promijenio njihove živote – nabolje.

„Postojim zbog tebe, naučio si me sve važno o slobodi i poštovanju. Izvan obitelji, ti si bio najvažnija osoba u mom životu. Dao si mi život. Kažu da sam ti omiljena“, piše smušeno na Facebooku raskošna Pamela Anderson i prilaže snimku lica umrljanog maskarom i suzama. „Čast mi je što sam bila dio tvoga tima. Volim te“, neutješno tvita starleta Kim Kardashian. „Nadam se da sam te učinila ponosnim“, jeca neutješna djevojka s duplerice Jenny McCarthy. Mi smo za vas prebrali nekoliko fotografija iz Hefnerova albuma i nekoliko najupečatljivijih rečenica iz njegovih intervjua. Oh, kakav život je to bio!


Život je prekratak da bismo živjeli tuđe snove.

A portrait of myself, 1933. #tbt #throwbackthursday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti bolji život.

#ThrowbackThursday: At Camp Adair, Oregon in 1945. #tbt

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Najveća sila koja pogoni civilizaciju nije religija, već seks.

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Moja momačka zabava je trajala punih 30 godina. Zašto bih je organizirao sada prije vjenčanja?

November #1971 when I first bought the Playboy Mansion in Los Angeles #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Žene su tradicionalno stavljane na pijedestal ili su proklinjanje kao izvor iskušenja i grijeha. To su dvije strane istog novčića. Playboy je pomogao ženama da siđu s pijedestala i da uživaju u svojoj seksualnosti jednako kao i muškarci.

Tender kisses from the Playmates #1967 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Ironično je da naše društvo slavi slobodu, a onda ograničava tu slobodu tamo gdje bismo trebali biti najslobodniji.

A very warm welcome in Canada for the opening of the Montreal Playboy Club July 12, 1967 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Spavao sam s više od tisuću žena. U nekim komadićima života sam bio oženjen, a u braku nisam nikada varao. Ali sam nadoknađivao u periodima kada nisam bio oženjen. Morate ostati u formi.

Tennis tournaments at the #playboymansion #1977 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Što je besramno? Rasizam! Rat! Zadrtost! To je besramno, a ne seks. Kako bi hladan ovaj svijet bio da nismo seksualna bića.

Roller disco party 1979 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Živjeti u trenutku, misliti na budućnosti i ostati povezan s prošlosti: To me čini cjelovitim.

Father's Day Backgammon with Marston and Cooper. Repost @cooperbhefner #fathersday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Moja najbolja rečenica za upucavanje je: Moje ime je Hugh Hefner.

Selfie #1969 #scrapbooksaturday

A post shared by Hugh Hefner (@hughhefner) on

.

Show

Baku (63) iz teretane opsjedaju mladi muškarci. ‘Osjećam se kao da ne starim!’

Mladolika trostruka baka u teretanu odlazi pet puta tjedno. Kaže, ta joj je rutina neophodna kako bi mogla izlaziti s muškarcima koji su nekoliko desetljeća mlađi od nje.

Objavljeno

|

Autor

Lesley Maxwell (63) iz australskog Melbournea prava je fitness profesionalka koja je svoju strast za treniranjem pretočila u posao – naime ona radi kao osobni trener.

Ono što je zanimljivo jest da je počela raditi na svom tijelu tek kada je navršila 48 godina. Odluku je donijela nakon razvoda od 13 godina mlađeg supruga. Samo godinu dana kasnije, osvojila je i prvu sportsku titulu pa je ubrzo ostavila posao vizažistice i promotorice.


Promjeni životnog stila, objašnjava, duguje to što s njom žele izlaziti mladići. I zbog toga se osjeća bolje no ikad. “Obožavam biti jaka i pobjeđivati dečke u podizanju utega. Majka mi je govorila da dečki ne vole mišićave cure, ali ja znam da to nije istina.”

Mladolika trostruka baka u teretanu odlazi pet puta tjedno. Kaže, ta joj je rutina neophodna kako bi mogla izlaziti s muškarcima koji su nekoliko desetljeća mlađi od nje. “Uvijek mi prilaze mlađi muškarci. Osjećam se kao da ne starim.“

Svojim vršnjakinjama savjetuje da porade na prehrani, izbace procesuiranu hranu i takozvano brzogrizno smeće. A onda se trebaju baciti na treniranje s utezima kako bi se tijelo pomladilo, ruke zategnule i stražnjica podignula. Čini se kao dobar savjet. Uostalom, pogledajte.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP