Oglasi za ženidbu
Ilustracija (foto: Pixabay)

Vjekoslav (90): Tražim ženu za brak, ostavljam joj mirovinu

Autor: • 13. 09. 2017. • Kolaž, Mozaik1219 • Verzija za ispis Verzija za ispis

“Tražim žensku osobu, koja nema svoju mirovinu, da se uda za mene, a poslije moje smrti njoj će ostati moja mirovina.“ Ovaj je oglas objavio Vjekoslav Golub (90) iz Koprivnice.

„A čujte, što da vam kažem… Živim u udomiteljstvu, sâm sam, nemam nikog da me sahrani, a već sam jako star. Grobnicu na koprivničkom groblju imam, sve uredno plaćam i htio bih se oženiti da me supruga pokopa, a ja ću njoj ostaviti svoju mirovinu. Oženit ću onu koja nema mirovinu, tako da ipak ima nešto od braka sa mnom“, objasnio je Golub Podravskom listu.Od buduće supruge ne očekuje da živi s njim i ispunjava bračne dužnosti, već samo da ga sahrani u obiteljsku grobnicu. Svoj radni vijek Vjekoslav, koji je rodom iz Lepoglave, proveo je u policiji u Osijeku, a danas čita knjige, novine i sluša radio.

Do sada se tri puta ženio i to za Zagorku, Slavonku i Podravku, a našalio se da bi mu sad trebala doći jedna Dalmatinka. Što ako mu se javi više žena? „Onda ću morati nekako odlučiti koju ću oženiti, no o tom potom. Ideju sam dobio čitajući oglase pa sam vidio da mnogo ljudi traži partnere. Zašto ne bih pomogao nekome ako mogu? Uz mirovinu, imam i neke druge stvarčice koje bih ostavio ženi i mislim da bi to koristilo i meni i njoj“, zaključuje ovaj devedesetogodišnjak.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.