screenshot: Youtube

Upoznajte najtetoviranije seniore na svijetu

Autor: • 08. 12. 2017. • Kolaž, Stil i ljepota888 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Charlotte Guttenberg (68) obožava tetoviranje. Toliko je njime zaluđena, da je svoje tijelo skoro u potpunosti prekrila tintom. Charlotte zbog toga drži i Ginnessov svjetski rekord kao najtetoviranija žena starije dobi.  Ova spisateljica iz Melbourna svakako se ne boli igle čim joj je čak 91,5 posto tijela prekrila crtežima. Tetovaže je počela skupljati 2006. kad je načinila prvu kao rođendanski poklon samoj sebi nakon što joj je umro muž koji se uvijek protivio oslikavanju tijela.

Charlotte je danas ponovno zaljubljena i to u čovjeka vrlo sličnih sklonosti. Naime, u vezi je s Charlesom „Chuckom“ Helmkeom (76), Guinnessovim rekorderom u kategoriji najtetoviraniji muškarac starije životne dobi. Upoznali su se, naravno, u salonu za tetoviranje. Chuck je prvu tetovažu napravio u vojsci davne 1959. nakon čega ih je napravio još nekoliko i onda stao sve do 2000. godine kad je tintom prekrio 93,75 posto tijela. Kaže kako bi želio još tetovaža, no na tijelu nema više mjesta.Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.