Gdje glumi Alma Prica?
Alma Prica (Screenshot: Krošnje, Filip Heraković 2018.)

Alma Prica objasnila zašto je nema u medijima

Autor: • 28. 01. 2018. • Kolaž, Show1654 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Hrvatska glumica Alma Prica (55) pripada skupini samozatajanih, onih za koje znate da postoje i traju zahvaljujući talentu, a ne medijskom eksponiranju. Za prosječnog građanina, Alma kao da ne postoji izvan svog teatra ili filmskih rola u kojima se povremeno pojavljuje.

O ovoj je odluci progovorila u rijetkom medijskom nastupu na Hrvatskom radiju: „Obožavam radio, on je nešto drugo u odnosu na novine i televiziju. Premda izrazito cijenim novinare i smatram da je novinarstvo izrazito odgovoran i težak posao, nikada nisam bila sklona izlasku u medije. Mislila sam da je pozornica dovoljna da me se pročita.”“Meni je jasno da treba sudjelovati u promidžbi neke predstave ili serije, ali intimno osjećam neki stid. Osjećam stid govoriti o poslu koji radim, osjećam stid govoriti o sebi, što je vjerojatno dio neke moje taštine; bojim se da ću reći što glupo. Meni je to, iskreno rečeno, određeni napor koji mi teško pada. Stalno mislim kako ima toliko važnih profesija i toliko skrivenih ljudi koji rade tako važne stvari, a o njima se ne zna. Oni su uvijek iza, nitko ne zna kako izgledaju, a presudni su u nekim stvarima za koje možda nismo ni svjesni da su oko nas”, istaknula je Alma Prica za Hrvatski radio.

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.