Alain Delon (The Sicilian Clan, 1969.)

Delon: Povraća mi se od ove epohe, odlazim bez žaljenja

Autor: • 12. 01. 2018. • Kolaž, Show987 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Jedan od najslavnijih francuskih glumaca Alain Delon tvrdi da će otići s “ovog svijeta bez žaljenja” u intervjuu objavljenom u četvrtak u posebnom broju francuskog časopisa Paris Match, posvećenom njegovoj 60 godina dugoj karijeri, prenosi Hina.

“Život mi više ne donosi bogzna što. Sve sam doživio, sve sam vidio. Ali ponajviše jer mrzim ovu epohu, povraća mi se od nje”, objašnjava 82-godišnji glumac na kraju intervjua naslovljenog “Ja, Delon: intervju njegova života”.“Ima ljudi koje mrzim. Sve je lažno, iskrivljeno. Nema više poštovanja, nitko vam više ne daje riječ. Samo se novac računa. Cijeli dan slušamo o zločinima. Znam da ću napustiti ovaj svijet bez žaljenja”, kaže Alain Delon.

“Gotovo svi su mrtvi”, ističe legendarni glumac iz “Geparda” (1963.), kojemu je prije nekoliko mjeseci umrla Mireille Darc, glumica koja je s njim dijelila život sedamdesetih godina. Napominje i da kasni snimanje njegova “posljednjeg filma” u kojem bi trebao glumiti uz Juliette Binoche, a “htio bi po posljednji put stati i na kazališne daske”.

Prethodni dugometražni film s Alainom Delonom snimljen je 2008. “Asterix na Olimpijskim igrama”, u kojem je glumio Julija Cezara. U kazalištu je zadnji put nastupio u “Običnom danu” Erica Assousa. Publika će ga posebno pamtiti po ulogama u filmovima “Rocco i njegova braća” (1960.), “Pomračenje” (1962.) i “Gospodin Klein” (1976.).

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.