Prati nas

Mozaik

Muškarci i kućni poslovi: Nasamarila ga pokojna supruga

Da se muškarci vrlo lako mogu nasamariti kada su u pitanju kućanski poslovi pokazao je i slučaj Južnoafrikanke Phedre Fitton koja je 2013. godine na samrtnoj postelji suprugu na skrb povjerila svoju omiljenu biljku.

Objavljeno

|

Phedre i Nigel (foto: Antonia Nicol @ Twitter)

Da se muškarci vrlo lako mogu nasamariti kada su u pitanju kućanski poslovi pokazao je i slučaj Južnoafrikanke Phedre Fitton koja je 2013. godine na samrtnoj postelji suprugu na skrb povjerila svoju „omiljenu biljku“.

Ova duhovita 69-godišnjakinja oboljela od karcinoma zamolila je svojeg Nigela, tinejdžersku ljubav za koju se udala, da redovito zalijeva paprat u kupaonici, što je on redovito i odano radio. Sve dok se nije odlučio preseliti u novi dom kada je otkrio da je riječ o plastičnoj biljci.

Svijetu je ovu zabavnu crticu ispričala njihova kći Antonia Nicol, vatrogaskinja iz Londona. Nigel je pak oduševljen supruginom podvalom pa je za potrebe društvenih mreža pozirao kako zalijeva „biljku“.

Sjajna je ovo priča koja nam kazuje da drage osobe čak i kada nisu više s nama, mogu oplemeniti naše živote i nasmijati nas.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.