Prati nas

Stil i ljepota

Neodoljivi Phillipe (62) je prisilnu mirovinu zamijenio modnim pistama

Gospodin Dumas ne prestaje snimati naslovnice i reklame. Među njima je i fantastična kampanja za zagrebački Ghetaldus koji je sjedokosom šarmeru pridružio i zagrebačku ljepoticu zrele generacije Zvončicu Vučković.

Objavljeno

|

seksi djedovi
Philippe Dumas @ urbantalents.com

Da mirovina više nije mirovanje i da se život sastoji od nekoliko karijera pokazuje i slučaj francuskog ljepotana Philippea Dumasa (62), muškarca kojem je brada promijenila život naglavce.

Naime, žene i djevojke lude na spomen ovog zanosnog djedice, a njegov Instagram profil prati 40 tisuća obožavatelja iz cijelog svijeta. A sve je počelo bankrotom tvrtke u kojoj je Philippe radio, nakon čega se prepustio mirovini i glađenju svog mačora Arsena. I promijeni imidža.

Iz čistog eksperimenta pustio je bradu. Mislio je da će izgledati neuredno, no iznenadile su ga reakcije okoline. Silni komplimenti znanih i neznanih ljudi motivirali su ga da snimi nekoliko lijepih fotografija koje su izašle iz okvira njegovih profila na društvenim mrežama pa je bradati djedica postao ono što zovemo viralnim hitom.

A kad je vidio da se njegov lik dijeli stotinama tisuća puta, obišao je modne agencije i čak ga je njih šest uvrstilo u svoje kataloge. Od tih dana gospodin Dumas ne prestaje snimati naslovnice i reklame. Među njima je i fantastična kampanja za zagrebački Ghetaldus koji je sjedokosom šarmeru pridružio i hrvatsku ljepoticu zrele generacije Zvončicu Vucković. Nama se sviđa, a vama?

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.