seksi djedovi
Philippe Dumas @ urbantalents.com

Neodoljivi Phillipe (62) je prisilnu mirovinu zamijenio modnim pistama

Autor: • 23. 01. 2018. • Kolaž, Stil i ljepota947 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Da mirovina više nije mirovanje i da se život sastoji od nekoliko karijera pokazuje i slučaj francuskog ljepotana Philippea Dumasa (62), muškarca kojem je brada promijenila život naglavce.

Naime, žene i djevojke lude na spomen ovog zanosnog djedice, a njegov Instagram profil prati 40 tisuća obožavatelja iz cijelog svijeta. A sve je počelo bankrotom tvrtke u kojoj je Philippe radio, nakon čega se prepustio mirovini i glađenju svog mačora Arsena. I promijeni imidža.Iz čistog eksperimenta pustio je bradu. Mislio je da će izgledati neuredno, no iznenadile su ga reakcije okoline. Silni komplimenti znanih i neznanih ljudi motivirali su ga da snimi nekoliko lijepih fotografija koje su izašle iz okvira njegovih profila na društvenim mrežama pa je bradati djedica postao ono što zovemo viralnim hitom.

A kad je vidio da se njegov lik dijeli stotinama tisuća puta, obišao je modne agencije i čak ga je njih šest uvrstilo u svoje kataloge. Od tih dana gospodin Dumas ne prestaje snimati naslovnice i reklame. Među njima je i fantastična kampanja za zagrebački Ghetaldus koji je sjedokosom šarmeru pridružio i hrvatsku ljepoticu zrele generacije Zvončicu Vučković. Nama se sviđa, a vama?

 

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.