Prati nas

Mozaik

Upomoć, sin voli baku više nego mene!

Previše vezan za njih. Imam osjećaj da ne voli mene i mog supruga. Bez obzira što učinili, kamo ga odveli ili što god mu dali, ništa ga ne može utješiti kao ponovno viđenje s djedom i bakom.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Trebaju li bake čuvati unučad? Baka servis.
foto: BigStock

“Baka servis” je blagoslov, ali za neke majke i prokletstvo. Mnoge mlade žene osjećaju grižnju savjesti kada ostavljaju malo dijete da bi otišle na posao, a često se javlja i strah da će dijete pokazati veću ljubav popustljivoj baki s kojom dijete provodi više od trećine dana. „Moj sin star 18 mjeseci obožava moje roditelje“, piše jedna takva majka na forumu za roditelje pa dodaje: „Ali je previše vezan za njih. Imam osjećaj da ne voli mene i mog supruga. Bez obzira što učinili, kamo ga odveli ili što god mu dali, ništa ga ne može utješiti kao ponovno viđenje s djedom i bakom. Drago mi je što su bliski i što moji roditelji imaju volje brinuti za njega, ali zašto moj sin ne voli, nas, svoga oca i svoju majku?“

Nakon niza sličnih objava zabrinutih majki, javila se i jedna baka. „Čuvam unuka koji ima 20 mjeseci. On je moja duša i donio je toliko sreće u naš život. Da, djeca se vežu za one koji ih čuvaju, ali to ne znači da ne vole roditelje. Vole vas. Bake i djedovi koji čuvaju unučad uvijek moraju djeci naglašavati koliki ih mama i tata vole. Imam punu kuća slika kćer i zeta kako bi ih mogla gledati zajedno s našim malim zlatom.


Zapamtite da postoje različite vrste ljubavi. Volite prijatelje, supruga, roditelja, braću i sestre… Naša srca su velika i mogu voljeti puno. A kod male djece je još i veće. Ne bojte se. Prihvatite da je vaše dijete dobro zbrinuto i da ste zbog toga sretnici. Mnogi roditelji djecu moraju ostavljati strancima“, napisala je svoje viđenje stvari anonimna baka.

.

Show

Tereza Kesovija predstavila novu pjesmu ‘Ima te’

Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly, kaže Tereza.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Jeste li već poslušali novu pjesmu Tereze Kesovije? Ova istinska diva hrvatske glazbe predstavila je svoj novi singl naziva “Ima te”, koji je baš za Terezu napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel.

Pjesmu, koja bi se ubrzo mogla naći rame uz rame s ostalim legendarnim Terezinim evergrinima, prati i video spot u kojem je Tereza oživjela duh prerano preminule monegaške princeze i velike glumice zlatnog doba Hollywooda – Grace Kelly, koju je sama i osobno poznavala.


“Spot potpisuje Katja Restović, snimali smo u Istri, a ona je mene zamislila u luksuznom kabrioletu i da sam poput Grace Kelly. Jer sam imala vrlo lijep odnos s tom divnom osobom. I sve je bilo idealno osim bijelog šala koji se opirao zakonima fizike i letio na krivu stranu. I to me jako srdilo”, kazala je Tereza za Jutarnji.hr.

Na predstavljanju pjesme bila je i velika Terezina prijateljica Gabi Novak, ali i članovi Terezine obitelji, prije svega njena unuka Mila, kći Alana Ungara, Terezinog sina iz braka s glazbenikom Mirom Ungarom, koja je upravo proslavila 30. rođendan.

“Sve ovo danas posvećujem prije svega mojoj Mili”, rekla je Tereza pokazujući na “svoje sveto trojstvo, svoju malu obitelj”. Poslušajte pjesmu:

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP