Prati nas

Stil i ljepota

Kako je Lyn Slater (65) postala Slučajna ikona

Za Fashion Week je odabrala Yamamota i Chanel. Uz zavidnu figuru bilo je to dovoljno da zasjeni modele na pisti i postane meta modnih fotografa koji su pogrešno pretpostavili da se radi o osobi utjecajnoj u svijetu mode.

Objavljeno

|

starije manekenke
Foto: iconaccidental@Instagram

Slučajna ikona – tako sebe naziva Lyn Slater, 65-godišnja profesorica Sveučilišta Fordham koju samo na instagramu prati više od 420 tisuća obožavatelja. Nadimak koji si je dodijelila govori o tome kako je postala modni uzor.

Naime, našla se je na pravom mjestu u pravo vrijeme, na Tjednu mode u New Yorku. „Zbigecana“ od glave do pete, za taj je događaj odabrala Yamamota i Chanelovu torbicu. Uz zavidnu figuru bilo je to dovoljno da zasjeni modele na pisti i postane meta modnih fotografa koji su pretpostavili da se radi o osobi utjecajnoj u svijetu mode.

No Lyn je taj trenutak iskoristila kako bi postala stvarno utjecajna. Pišući blog i objavljujući fotografije na Instagramu, postala je prava modna ikona ženama svoje generacije.

Artist at work. @johnyuyi + @iconaccidental collaboration. ???

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on

On my way to @tibi SS2018. Photo by @simonzchetrit for @manrepeller

A post shared by Accidental Icon (@iconaccidental) on

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.