Prati nas

Vijesti

Slavonski Brod: Uskrsnica samo na zahtjev

Riječ je o potpori koju mogu ostvariti umirovljenici koji primaju mirovine manje od 1500 kuna.  Iako je na službenim gradskim stranicama objavljen poziv za dostavu dokumentacije, iznos potpore nije objavljen.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Slavonski Brod (foto: Wikimedia)

Slavonski Brod će umirovljenicima s najnižim mirovinama podijeliti uskrsnice. Riječ je o potpori koju mogu ostvariti umirovljenici koji primaju mirovine manje od 1500 kuna.  Iako je na službenim gradskim stranicama objavljen poziv za dostavu dokumentacije, iznos potpore nije objavljen.

Zahtjev za potporu može se predati u Pisarnici Gradske uprave na adresi: Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1  – od 26.veljače 2018 (ponedjeljak) do 16.ožujka 2018 (petak).


Uz prijavu (obrazac možete preuzeti u Pisarnici Gradske uprave ili ovdje) treba priložiti:

– posljednju isplatnicu mirovine – preslika
– potvrdu iz banke -za korisnike inozemne mirovine( izražena u kunama)
– potvrdu HZMO za podnositelje korisnike inozemne mirovine, o tome da li su korisnici mirovine u Republici Hrvatskoj
– presliku kunskog IBAN računa na koji će se izvršiti uplata
– presliku osobne iskaznice

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati, poručuju iz Grada.

.

Vijesti

Današnjim potpisivanjem s radom počinje novo Nacionalno vijeće za umirovljenike

Uz predsjednika Vlade bit će ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Autor

Premijer Andrej Plenković potpisat će danas Sporazum o osnivanju Nacionalnog vijeća za umirovljenike i starije osobe s predsjednicom Matice umirovljenika Hrvatske Višnjom Fortunom i predsjednicom Sindikata umirovljenika Hrvatske Jasnom A. Petrović.

Sporazumom se osniva Nacionalno vijeće za umirovljenike i starije osobe, kao savjetodavno tijelo Vlade koje o pitanjima iz područja mirovinskog i zdravstvenog osiguranja, socijalne politike i zaštite starijih osoba donosi zaključke i mišljenja Vladi, u duhu partnerstva i suradnje.


Uz predsjednika Vlade bit će ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP