Prati nas

Vijesti

Slavonski Brod: Uskrsnica samo na zahtjev

Riječ je o potpori koju mogu ostvariti umirovljenici koji primaju mirovine manje od 1500 kuna.  Iako je na službenim gradskim stranicama objavljen poziv za dostavu dokumentacije, iznos potpore nije objavljen.

Objavljeno

|

Slavonski Brod (foto: Wikimedia)

Slavonski Brod će umirovljenicima s najnižim mirovinama podijeliti uskrsnice. Riječ je o potpori koju mogu ostvariti umirovljenici koji primaju mirovine manje od 1500 kuna.  Iako je na službenim gradskim stranicama objavljen poziv za dostavu dokumentacije, iznos potpore nije objavljen.

Zahtjev za potporu može se predati u Pisarnici Gradske uprave na adresi: Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1  – od 26.veljače 2018 (ponedjeljak) do 16.ožujka 2018 (petak).


Uz prijavu (obrazac možete preuzeti u Pisarnici Gradske uprave ili ovdje) treba priložiti:

– posljednju isplatnicu mirovine – preslika
– potvrdu iz banke -za korisnike inozemne mirovine( izražena u kunama)
– potvrdu HZMO za podnositelje korisnike inozemne mirovine, o tome da li su korisnici mirovine u Republici Hrvatskoj
– presliku kunskog IBAN računa na koji će se izvršiti uplata
– presliku osobne iskaznice

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati, poručuju iz Grada.

.

Vijesti

Pavić o nasljedniku: Josip je smiren, napadaju ga neradnici iz Mirovinskog

‘Josip je vrhunski menadžer, smirena osoba, dvije godine je upravljao s 40 milijardi kuna i vjerujem da će biti odličan ministar.’

Objavljeno

|

Autor

Bivši ministar rada i novi ministar regionalnog razvoja i europskih fonodova Marko Pavić iza N1 televiziju istaknuo je da je kompetentan za novi posao jer je i u bivšem ministarstvu nadgledao europski socijalni fond.

Kaže kako je od 10,7 milijardi eura koje su Hrvatskoj na raspolaganju u tekućem financijskom razdoblju vodio dvije milijarde kroz Ministarstvo rada i europski socijalni fond. “Tako da poznajem strukture i podigli smo ugovorenost što govori da sam uspješno radio na europskom socijalnom fondu.”


Za svog nasljednika Josipa Aladrovića kaže da je dobro vodio HZMO, a kaže da su kaznenu prijavu protiv njega podignuli neradnici iz HZMO-a te da je ona odbačena. “Josip je vrhunski menadžer, smirena osoba, dvije godine je upravljao s 40 milijardi kuna i vjerujem da će biti odličan ministar.”

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP