Prati nas

Stil i ljepota

Günther Anton nema 104 godine, ali je ipak modna ikona!

Kako starite, nemate baš neki izbor, ako želite biti dobro odjeveni. To su bež ili sive boje za starije ljude. Ali nisam to želio. Okrenuo sam se klasičnoj muškoj modi koja me je privlačila pa sam je nadograđivao.

Objavljeno

|

foto: Günther Krabbenhöft Official Instagram

Znate li onog modernog djedicu koji vam s vremena na vrijeme prošeta Facebook zidom? Provjerili smo ga. Ne vjerujte da ima 104 godine, ali svemu ostalome možete vjerovati. Riječ je o 72-godišnjem Berlinčaninu Güntheru Antonu Krabbenhöftu kojeg od milja zovu „deda hipster“.

„Uvijek su me privlačile neobične stvari, no to ne znači da sam se uvijek usudio biti drugačiji. Danas nosim samo leptir-kravate koje vežem sam. To se može naučiti, poput vezivanja cipela je. Nisam nikada htio postići neko savršenstvo. Uvijek sam malo modno nedosljedan, dogodi se taj sudar stilova. To mi je važno“, priča  Günther novinarima dok pred ogledalom namješta šešir.

„Kada sam se preselio u Kreuzberg, prihvatio sam lokalni stil, samo crno, potpuno sam se utopio u okolinu. Ali uvijek sam težio vlastitim interpretacijama. Nosio sam barem šarene čarape. Bilo što, samo da odskočim. Kako starite, nemate baš neki izbor, ako želite biti dobro odjeveni. To su bež ili sive boje za starije ljude. Ali nisam to želio. Okrenuo sam se klasičnoj muškoj modi koja me je privlačila pa sam je nadograđivao. Ipak, korijeni su ostali u klasičnoj modi za gospodu iz dvadesetih i pedesetih godina“, objasnio je gospon Krabbenhöft svoj modni stil.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.