Prati nas

Ljubav

Jesmo li prestari za preljube?

Mnogi građani u zrelim godinama paralelno s brakovima održavaju i vanbračne veze. Sve treba promatrati i u svijetlu novih djelotvornih lijekova za jačanje potencije koji muškarcima često daju samopouzdanje za traženje mlađih ljubavnica.

Objavljeno

|

Kako naći stariju ljubavnicu? Kako naći mlađeg ljubavnika?
foto: Pixabay

Muškarci varaju. I žene varaju. Oduvijek je tako i teško da će se to promijeniti. Pa ne čudi stoga što postoje i specijalizirani portali koji će preljubnicima dati potrebne informacije o tome kako varati i pri tome ne biti uhvaćen.

No kada postajemo prestari za prevaru, ljubavnike i ljubavnice? Nikada, ako je vjerovati portalu Affairhandbook, svojevrsnoj bibliji za preljubnike. Muškarci i žene to rade od samih početaka monogamije, bez obzira koliko su svjećica na rođendanskoj torti ugasili. Jer to im je u prirodi.

Plava tabletica mijenja starost

Svatko zaslužuje sreću, piše ovaj priručnik, i to bez obzira na dob i životne odabire. Mnogi građani u zrelim godinama paralelno s brakovima održavaju i vanbračne veze. Sve treba promatrati i u svijetlu novih djelotvornih lijekova za jačanje potencije koji muškarcima često daju samopouzdanje za traženje mlađih ljubavnica.

Zreli muškarci imaju jači libido no ikada prije. Ipak, kada je riječ o umirovljenicima koji traže zabavu iza leđa bračnog druga, mnogi se pitaju je li vrijedno truda.

Preljub ili razvod?

Nesretni brakovi vode u prevaru, bez obzira na bračni staž i godine. Djeca su, pri tome, glavni razlog izbjegavanja razvoda. No što kada prevalite 50. rođendan i djeca više ne žive u roditeljskom gnijezdu? Nije li razvod jednostavnije rješenje, umjesto tajni i laži?

Sada je već posve uobičajeno da djeca u dvadesetima postaju djeca razvedenih roditelja. Ovakav ishod je možda i najbolji, ako u braku više ne postoji ništa što bi ga održalo na životu, osim navike.

Avantura kao osvježenje svakodnevice

Ipak, mnoge se žene i muškarci zadovolje samo sa seksualnim avanturama u zrelim godinama. „Volim suprugu, ali zadnjih 40 godina sam spavao samo s njom. Zaboravio sam kako to izgleda s nekom drugom“, reći će muškarci. „S njim je sve rutinski. Ne osjećam se poželjno kao s mlađim ljubavnikom, ali volim ga i dalje“, reći će žene razriješene brige oko potencijalne trudnoće i dokazivanja očinstva.

Ovakav razvoj stvari doveo je do izrazitog porasta spolno prenosivih bolesti među umirovljenicima u zapadnim zemljama.

I što sad?

Kada dođemo u ovakvu situaciju, piše affairhandbook.com, ne treba razmišljati o godinama, već o okolnostima braka. Najbolje je izbjegavati preljub, no rijetki su oni koji neće iskoristiti pruženu priliku.

Ako je preljub vaš stil života, razmislite tko sve ovisi o vašem prividno dobrom braku. Što je s djecom? Je li vaša suprug ili supruga lošeg zdravlja i hoće li netko od vas trebati pomoć u poznim godinama. Ljudi smo i svi trebamo ljubav i u njenoj fizičkoj formi, a mnogi utjehu mogu pronaći samo u naručju druge žene ili muškarca. Na kraju, godine su samo broj.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.