Prati nas

Show

Ne smeta mu razlika: Don McLean ljubi 50 godina mlađu

Paris je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju iz studija, te nekoliko fotografija iz Londona. Nakon toga su krenula nagađanja kako će si uskoro izreći sudbonosno ‘da’, budući da se neki kunu kako su na njenoj ruci vidjeli zaručnički prsten.

Objavljeno

|

Kako naći mladu ljubavnicu?
Don McLean i Paris Dylan (foto: Paris Dylan/Instagram)

Tek što je slavni pjevač Don McLean (74) oslobođen optužbi za nasilje u obitelji, objavljeno je kako je njegovo srce zarobila mlađahna manekenka u usponu Paris Dylan (24). Tako se još jednom dokazalo da su stariji muškarci pravi “otrov” za mlade djevojke.

Par, za sada, nije otkrio kako su se upoznali, no pregledom društvenih mreža vidljivo je da se znaju još od 2016. godine.


Američki pjevač najveći je uspjeh postigao 1972. godine s pjesmom “American Pie“ koja je skoro dvostruko starija od njegove aktualne ljubavi.

Don je poveo ovoga tjedna djevojku u London gdje je gostovao u jutarnjem programu BBC-ja. Paris je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju iz studija, te nekoliko fotografija iz Londona. Nakon toga su krenula nagađanja kako će si uskoro izreći sudbonosno „da“, budući da se neki kunu kako su na njenoj ruci vidjeli zaručnički prsten.

A post shared by 🌻Paris (@parisdylan550) on

A post shared by 🌻Paris (@parisdylan550) on

.

Show

Kraljica ima neobičan i, za neke, pomalo jeziv hobi

Kraljica Elizabeta i veći dio kraljevske obitelji ljeta provode u dvorcu Balmoral u Škotskoj. Kako se ondje ne bi dosađivala, kraljica je pronašla zanimljiv hobi. Naime, detaljno proučava veliku koloniju šišmiša koji ondje žive već više od 30 godina.

Objavljeno

|

Ljeto u britanskoj kraljevskoj obitelji službeno počinje onda kad kraljica Elizabeta (zapravo, njezini batleri) spakira kovčege i zaputi se u dvorac Balmoral u Škotskoj, omiljenu ljetnu rezidenciju.

U kraljičinoj pratnji su i članovi obitelji, uključujući princa Charlesa, Camillu, princa Williama i Kate te njihovu djecu, a nakratko su do Škotske skoknuli i Meghan i princ Harry.


No s bzirom da u Balmoralu zna biti pomalo dosadnjikavo, kraljica je pronašla zanimljiv ali ponešto jeziv hobi. Naime, veliko imanje je već više od 30 godina dom velikoj koloniji šišmiša za koje se kraljica jako zainteresirala, piše Mirror.

Ti su šišmiši strogo zaštićeni, pa sve i da želi, kraljica ih se ne može riješiti. No ona to zapravo i ne želi jer je njihov život iznimno zanima.

Članovi posluge kraljevskog imanja otkrili su da kraljica redovito obilazi koloniju šišmiša i promatra ih, a prije ih je znala loviti i mrežom. Danas to više ne radi, no to za nju čini posluga nakon čega ona detaljno proučava ulovljene životinjice.

Poznato je da kraljica voli konje i pse, posebno korgije, no manje je poznato da su joj šišmiši treća omiljena vrta životinja, otkrio je jedan batler iz Balmorala.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP