Prati nas

Show

Ne smeta mu razlika: Don McLean ljubi 50 godina mlađu

Paris je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju iz studija, te nekoliko fotografija iz Londona. Nakon toga su krenula nagađanja kako će si uskoro izreći sudbonosno ‘da’, budući da se neki kunu kako su na njenoj ruci vidjeli zaručnički prsten.

Moje Vrijeme

Objavljeno

|

Kako naći mladu ljubavnicu?
Don McLean i Paris Dylan (foto: Paris Dylan/Instagram)

Tek što je slavni pjevač Don McLean (74) oslobođen optužbi za nasilje u obitelji, objavljeno je kako je njegovo srce zarobila mlađahna manekenka u usponu Paris Dylan (24). Tako se još jednom dokazalo da su stariji muškarci pravi “otrov” za mlade djevojke.

Par, za sada, nije otkrio kako su se upoznali, no pregledom društvenih mreža vidljivo je da se znaju još od 2016. godine.


Američki pjevač najveći je uspjeh postigao 1972. godine s pjesmom “American Pie“ koja je skoro dvostruko starija od njegove aktualne ljubavi.

Don je poveo ovoga tjedna djevojku u London gdje je gostovao u jutarnjem programu BBC-ja. Paris je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju iz studija, te nekoliko fotografija iz Londona. Nakon toga su krenula nagađanja kako će si uskoro izreći sudbonosno „da“, budući da se neki kunu kako su na njenoj ruci vidjeli zaručnički prsten.

A post shared by 🌻Paris (@parisdylan550) on

A post shared by 🌻Paris (@parisdylan550) on

.

Show

Violeta iz Boljeg života je ljepotica i u 59. godini

Za Lidiju Vukičević vrijeme kao da je stalo. Ova atraktivna glumica plijeni izgledom kao i prije 30 godina dok je glumila u Boljem životu.

Silvija Novak

Objavljeno

|

Sjećate li se Violete iz Boljeg života? Za zanosnom crnog uzdisali su muškarci diljem bivše države, a žene su željele izgledati poput nje. No čak ni 30 godina nakon završetka emitiranja legendarne serija, glumica Lidija Vukičević ne izgleda ništa manje zanosno.

Na svojem Instagram profilu pokazala je kako uživa na crnogorskom primorju te svojim izgledom ostavila obožavatelje bez teksta. Naime, zanosna Lidija ima 58 godina.


Naravno, pratitelji na Instagramu zasuli su je komplimentima te se požalili da bi im od prizora moglo zastati srce.

Inače, osim glumom, Lidija se bavila i politikom. 2004. se učlanila u Srpsku radikalnu stranku, a 2007. godine je postala i zastupnica te stranke u Narodnoj skupštini Srbije. Politička karijera joj je trajala do 2012. kad je skupština raspuštena, a stranka na idućim izborima nije prešla izborni prag i ušla u parlament.

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP