Kako naći mladu ljubavnicu?
Don McLean i Paris Dylan (foto: Paris Dylan/Instagram)

Ne smeta mu razlika: Don McLean ljubi 50 godina mlađu

Autor: • 18. 03. 2018. • Kolaž, Show558 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Tek što je slavni pjevač Don McLean (74) oslobođen optužbi za nasilje u obitelji, objavljeno je kako je njegovo srce zarobila mlađahna manekenka u usponu Paris Dylan (24). Tako se još jednom dokazalo da su stariji muškarci pravi “otrov” za mlade djevojke.

Par, za sada, nije otkrio kako su se upoznali, no pregledom društvenih mreža vidljivo je da se znaju još od 2016. godine.Američki pjevač najveći je uspjeh postigao 1972. godine s pjesmom “American Pie“ koja je skoro dvostruko starija od njegove aktualne ljubavi.

Don je poveo ovoga tjedna djevojku u London gdje je gostovao u jutarnjem programu BBC-ja. Paris je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju iz studija, te nekoliko fotografija iz Londona. Nakon toga su krenula nagađanja kako će si uskoro izreći sudbonosno „da“, budući da se neki kunu kako su na njenoj ruci vidjeli zaručnički prsten.

A post shared by 🌻Paris (@parisdylan550) on

A post shared by 🌻Paris (@parisdylan550) on

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.