Prati nas

Show

Neda Ukraden (67): Imala sam uzbudljiv i neponovljiv život

Obitelj je od mene, s obzirom da sam bila dobar đak, očekivala da postanem liječnica ili odvjetnica. Uvijek sam nešto filozofirala. U svakom slučaju, nisu očekivali pjevačicu.

Objavljeno

|

Koliko godina ima Neda Ukraden?
Neda Ukraden (screenshot HTV)

Regionalna pjevačka zvijezda, rođena Imoćanka Neda Ukraden uskoro će u Lisinskom obilježiti svojih prvih 50 godina karijere. Koncert je najavila u programu Hrvatske televizije prisjetivši se nekih od najznačajnijih trenutaka svog glazbenog puta. Kaže, emocija je ono što ju je vodilo u životu.

„Spremala sam se da ću biti nešto drugo. Obitelj je od mene, s obzirom da sam bila dobar đak, očekivala da postanem liječnica ili odvjetnica. Uvijek sam nešto filozofirala. U svakom slučaju, nisu očekivali pjevačicu. Otac mi je uvijek govorio: ‘Sine, to ti je za popodne i navečer. Od Čega ćeš živjeti? Nećeš valjda samo pjevati?’ Ali život piše romane onako kako možda nismo ni sanjali”, ispričala je pjevačica za emisiju Koktel bar.

I zato je Neda završila glazbenu školu i dva fakulteta, pravni i filozofski. “Imala sam jedan lijep, uzbudljiv i neponovljiv život – zahvaljujući svom glasu i svojim krasnim pjesmama“, zaključila je Ukraden.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.