Prati nas

Promo

Osvojite Matičnjakove proizvode protiv alergija

Kihanje, crvenilo očiju, nadraženi dišni putevi… Tako najčešće izgleda alergija. Cvjetanje drveća i bilja koji izazivaju alergije počinje upravo sada pa je idealno vrijeme da se zaštitite. Prirodni preparati Nigella i Nigella junior predstavljaju funkcionalni med koji pomaže kod alergija.

Objavljeno

|

foto: PR

Kako se uspješno izboriti protiv raznih alergija na najprirodniji mogući način, pitaju se mnogi početkom peludne sezone. Kihanje, crvenilo očiju, nadraženi dišni putevi su smetnje koje nisu toliko priznate a uvelike otežavaju svakodnevnicu. S vremenom mogu prerasti u teže probleme dišnih puteva što je svakako bolje spriječiti na vrijeme. Med je prirodno rješenje, ali ne samostalan. Kako ne biste svome organizmu još više naštetili, njemu je potrebna nadopuna.

Za sudjelovanje u u ovoj igri u komentarima pod ovim tekstom napišite kakve simptome alergija imate i kako s njima izlazite na kraj.

Prilikom odgovora, u polju za unos komentara označite kvačicom “također objavite na Facebooku”.

Također možete odgovoriti i pod objavom za igru na našoj Facebook stranici.

Vaše odgovore čekamo do 30. ožujka 2018. godine, a dobitnika objavljujemo na našoj Facebook stranici dan poslije. Zbog dostave sudjelovati mogu isključivo čitatelji s adresom u Hrvatskoj. Dobitnik će biti odabran slučajnim odabirom između pet najboljih odgovora. Sretno!

Nagradu je osvojila gospođa Darija Ilijević.  Hvala na sudjelovanju svima.

Ime sveca sv. Ambrozije koji je zaštitnik pčelara upućuje nas na biljku ambroziju koje se s pravom boje mnogi alergičari. Bitno je naglasiti da mnogi cvjetni medovi u sebi sadrže i peludna zrnca ambrozije i johe, topole, breze, jasena, lijeske, raznih trava i sl. te napokon priznati da cvjetni medovi nisu dobri za alergičare. Iz ovog razloga je našem cvjetnom medu Nigella i Nigella junior dodano sjeme egipatskog crnog kima u velikom postotku, jer timokinon iz ove biljke širi bronhije i tada prestaju simptomi alergije, a tijelo se polako navikava na cvjetni prah koji ga iritira pa i onaj od ambrozije.

Tako ovaj med postaje funkcionalan i sam po sebi ima manje cvjetnog praha (koji smeta ljudima alergičnim na pelud raznih korova, trava, lijeske, topole, breze, jasena, pa i ambrozije). On djeluje poput nježnog prirodnog cjepiva ako ga uzimate dva puta dnevno tijekom dužeg vremenskog perioda. Vrijeme za početak njegovog uzimanja je upravo sada. Nježno djelovanje ovog funkcionalnog meda je ovo što vam treba, jer će vam mnogi nesavjesni pčelari predložiti da se svoje alergije na cvjetni prah riješite uzimanjem žlice cvjetnog praha. To je djelovanje po principu „što te ne ubije to te ojača“, koje se nije pokazalo previše učinkovitim.

Matičnjak sativa d.o.o.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.