Prati nas

Promo

Osvojite Matičnjakove proizvode protiv alergija

Kihanje, crvenilo očiju, nadraženi dišni putevi… Tako najčešće izgleda alergija. Cvjetanje drveća i bilja koji izazivaju alergije počinje upravo sada pa je idealno vrijeme da se zaštitite. Prirodni preparati Nigella i Nigella junior predstavljaju funkcionalni med koji pomaže kod alergija.

Objavljeno

|

foto: PR

Kako se uspješno izboriti protiv raznih alergija na najprirodniji mogući način, pitaju se mnogi početkom peludne sezone. Kihanje, crvenilo očiju, nadraženi dišni putevi su smetnje koje nisu toliko priznate a uvelike otežavaju svakodnevnicu. S vremenom mogu prerasti u teže probleme dišnih puteva što je svakako bolje spriječiti na vrijeme. Med je prirodno rješenje, ali ne samostalan. Kako ne biste svome organizmu još više naštetili, njemu je potrebna nadopuna.

Za sudjelovanje u u ovoj igri u komentarima pod ovim tekstom napišite kakve simptome alergija imate i kako s njima izlazite na kraj.

Prilikom odgovora, u polju za unos komentara označite kvačicom “također objavite na Facebooku”.

Također možete odgovoriti i pod objavom za igru na našoj Facebook stranici.

Vaše odgovore čekamo do 30. ožujka 2018. godine, a dobitnika objavljujemo na našoj Facebook stranici dan poslije. Zbog dostave sudjelovati mogu isključivo čitatelji s adresom u Hrvatskoj. Dobitnik će biti odabran slučajnim odabirom između pet najboljih odgovora. Sretno!

Nagradu je osvojila gospođa Darija Ilijević.  Hvala na sudjelovanju svima.

Ime sveca sv. Ambrozije koji je zaštitnik pčelara upućuje nas na biljku ambroziju koje se s pravom boje mnogi alergičari. Bitno je naglasiti da mnogi cvjetni medovi u sebi sadrže i peludna zrnca ambrozije i johe, topole, breze, jasena, lijeske, raznih trava i sl. te napokon priznati da cvjetni medovi nisu dobri za alergičare. Iz ovog razloga je našem cvjetnom medu Nigella i Nigella junior dodano sjeme egipatskog crnog kima u velikom postotku, jer timokinon iz ove biljke širi bronhije i tada prestaju simptomi alergije, a tijelo se polako navikava na cvjetni prah koji ga iritira pa i onaj od ambrozije.


Tako ovaj med postaje funkcionalan i sam po sebi ima manje cvjetnog praha (koji smeta ljudima alergičnim na pelud raznih korova, trava, lijeske, topole, breze, jasena, pa i ambrozije). On djeluje poput nježnog prirodnog cjepiva ako ga uzimate dva puta dnevno tijekom dužeg vremenskog perioda. Vrijeme za početak njegovog uzimanja je upravo sada. Nježno djelovanje ovog funkcionalnog meda je ovo što vam treba, jer će vam mnogi nesavjesni pčelari predložiti da se svoje alergije na cvjetni prah riješite uzimanjem žlice cvjetnog praha. To je djelovanje po principu „što te ne ubije to te ojača“, koje se nije pokazalo previše učinkovitim.

Matičnjak sativa d.o.o.

.

Promo

Slušni centar Neuroth na novoj zagrebačkoj adresi

‘Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći.’

Objavljeno

|

Austrijska tvrtka Neuroth u Zagrebu je otvorila slušni centar na novoj atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji. Na adresi Heinzelova 1/a, otvoren je Neuroth slušni centar koji će svojim korisnicima u osvježenom prostoru ponuditi najviše standarde usluge uz potpis ove austrijske tvrtke u stoljetnom obiteljskom vlasništvu.

Cilj tvrtke Neuroth od samih početaka koji sežu u 1907. godinu je skinuti stigmu s osoba oslabljenog sluha i pokazati im koliko život može biti lijep kada čovjek ponovno dobro čuje.


“Strah od života sa slušnim pomagalima je nerijetko najveća kočnica do kvalitetnijeg života i toga smo više nego svjesni. Naša istraživanja pokazuju da prođe 7 i više godina od trenutka kada se pojave prvi problemi sa sluhom pa do priznavanja potrebe za stručnom pomoći. Kako se smatramo profesionalcima za sluh, mi u Neurothu taj postupak nastojimo olakšati u što većoj mjeri. Naša nova lokacija je još jedan korak prema većoj dostupnosti prepoznatljive i beskompromisne Neuroth kvalitete”, izjavila je direktorica Neurotha za Hrvatsku, Iva Šimunec.

foto: Promo

Za malene korisnike, na novoj adresi slušnog centra Neuroth nalaze se i stručni dječji akustičari uz koje su koraci prema boljem sluhu i snalaženju jednostavniji i brži.

“Tvrtka Neuroth u Hrvatskoj je prisutna već osam godina i od samih početaka je inicijator promjena i kvalitetnijeg pristupa prema osobama koje se suočavaju s problemima sluha. Mi u grupi potičemo rast i inovacije, a sve su naše aktivnosti ciljano usmjerene prema potrebama klijenata. Neuroth se nalazi na ishodištima dostupnih tehnoloških noviteta i spreman je svojim korisnicima ponuditi samo najbolje za dobar sluh što ćemo nastaviti činiti dijem Europe jer bolje čuti znači i bolje živjeti”, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za jugoistočnu Europu.

Otvaranjem slušnog centra Neuroth na novoj lokaciji zatvoren je dosadašnji slušni centar na adresi Kišpatićeva 12, u sklopu zagrebačke bolnice Rebro.

foto: Promo

Nastavi čitati

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.

EPP