Prati nas

Show

Skinula se Jane Seymour (67): Osjećam se seksi i bez plastičnih operacija

Još uvijek izgledam prirodno. Svaki dan sam u iskušenju, ali onda pogledam ljude koje znam, ali ih ne prepoznajem. Autentična sam i svoja, to mi je važno.

Objavljeno

|

Jane Seymour (foto: Dr. Quinn, žena vrač)

Popularna englesko-američka glumica Jane Seymor na svom se Instagram profilu pohvalila još jednim snimanjem za najpoznatiji golišavi časopis na svijetu – Playboy. I to u 68. godini života.

Riječ je o glumici koje se sjećate iz serije „Dr. Quinn, žena vrač“ koja se emitirala devedesetih godina u čak 98. zemalja svijeta.

Jane za sebe kaže da nije napravila niti jednu plastičnu operaciju niti je koristila botoks ili filere. „Još uvijek izgledam prirodno. Svaki dan sam u iskušenju, ali onda pogledam ljude koje znam, ali ih ne prepoznajem. Autentična sam i svoja, to mi je važno. Sad se osjećam seksipilnije nego ikad prije, nego kad sam bila mlada. Tad sam stalno brinula kako biti seksi, a nisam ni znala što to znači. Postoji snažan osjećaj slobode kad doživite ove godine. Kao što je moj otac znao reći, osjećam se jako dobro u vlastitoj koži“, ispričala je Seymor.

Prvi put se za Playboy skinula u srpnju 1973., a potom za siječanjski broj 1987.

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.