Prati nas

Show

Najpoznatiji televizijski otac ide u zatvor, najvjerojatnije do kraja života

rijeti mu maksimalno 30 godina zatvora. Datum objave njegove kazne još nije određen ali mora biti poznat za najkasnije 75 dana ili do polovice srpnja.

Objavljeno

|

Bill Cosby (Cosby Show)

Nekadašnja zvijezda američke televizije Bill Cosby (80), proglašen krivim  za seksualno napastovanje, bit će u kućnom pritvoru u očekivanju kazne, naredio je u petak sudac Steve O’Neill. Riječ je o glumcu koji je utjelovio lik Cliffa Huxtablea, najboljeg televizijskog oca svih vremena.

Nekadašnja zvijezda “Cosby Showa” morat će se podvrći i procjeni prijetnje koju može predstavljati kao seksualni predator, naredio je sudac, a radi se o sustavnoj procjeni za osobe proglašene krivima za seksualni zločin. Iako je Bill Cosby osuđen samo za napastovanje, više desetaka žena optužilo ga je za zlostavljanje unazad više od 20 godina. Prijeti mu maksimalno 30 godina zatvora. Datum objave njegove kazne još nije određen ali mora biti poznat za najkasnije 75 dana ili do polovice srpnja.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.