Prati nas

Show

Tereza: Nemam glazbenu nasljednicu, trebalo bi me klonirati

One mlade žele bit još mlađe s čim se ja ne slažem jer kad si mlad onda si lijep i nemaš šta popravljati. Ako ideš mijenjat nosinu, mijenjaš cijelu fizionomiju. Valjda što je žensko lice ljepše prije dobije posao, može bit i gluplja ali bar dobro izgleda.

Objavljeno

|

Regionalna zvijezda, hrvatska pjevačica Tereza Kesovija (79) komentirala je za RTL današnju glazbenu scenu i popularnu glazbu.

“Mislim i Mozart je pisao zabavne propošne pjesme, ali nigdje nije bilo na granici jeftinoće. Ovo danas. Ovi pjesmuljci , to je katastrofa”, komentirala je današnje top liste.

“Sjećam se jednog davnog teksta. Mrav nosi teret, mislim kako mrav nosi teret ljubavi. A gdje ću ja naći sebe u tome? Mislim, ja nisam mrav! Nosi mi se bila boja. Mislim,  ako ti se nosi bila boja, što moraš vikat da ti se nosi bila boja?” objasnila je Tereza.

Na sceni je šezdesetak godina i kaže da nasljednicu – nema. „Jedino kad bi me netko klonirao. Kao što je Barbara Streisand napravila sa psima. Ne, ne. Ne može se naći netko isti“, misli Tereza.

“One mlade žele bit još mlađe. S tim se ja ne slažem, jer kad si mlad, onda si lijep i nemaš što popravljati. Ako ideš mijenjati nosinu, mijenjaš cijelu fizionomiju. Valjda što je žensko lice ljepše, prije dobije posao. Može bit i gluplja, ali bar dobro izgleda”, smatra Tereza.

 

Tereza Kesovija (La maison du printemps, 1968.)

I Tereza je bila pod nožem

No i naša legendarna pjevačica se svojevremeno podvrgnula estetskoj operaciji. “Nakon smrti moga brata 1974. moja producentica u Francuskoj pitala me hoću li  nastaviti tugovati ili ću raditi. Rekla mi je da imam pravo tugovati, ali ako želim nastaviti raditi da moram nešto napraviti sa svojim licem. I to je bilo to”, ispričala je za Tereza Gloriju 2010. godine dodavši da nema ništa protiv estetskih operacija u poslu u kojem “vas ljudi prvo gledaju, a tek onda slušaju”.

O Terezinim estetskim zahvatima progvorio je i dr. Nikola Milojević, stručnjak za estetsku medicinu s londonskom adresom, čiji je otac dr. Boško Milojević otvorio prvu polikliniku estetske kirurgije u bivšoj Jugoslaviji. “Ne biste vjerovali, ali kod oca je na liposukciju dolazio i Mate Parlov. A onda i Josipa Lisac, Tereza Kesovija, dolazili su mu svi poznati tadašnje Jugoslavije koji su se odlučivali na takve zahvate. Puno je surađivao s kiparima, tako se to tada radilo. Kod nas je na liposukciju dolazio Tony Cetinski, Sanju Doležal smo pomladili plazmom, pa Nina Badrić, Antonija Blaće, Kristijan Beluhan, Ronald Braus”, ispričao je Milojević Večernjem listu prošle godine.

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.