Prati nas

Stil i ljepota

Bon i Pon: Što ona zamisli, to on uokviri, što on odjene, to ona upotpuni

No oni nisu obični Instagram selebritiji. Više su kao modni blizanci, ali nemojte to doslovno shvatiti. Ovaj par u šezdesetim godinama života svakodnevno promišlja kako će se odjenuti, a da ono što nose ona i on bude dio zajedničke cjeline.

Objavljeno

|

foto: bonpon511 @ Instagram

Bon i Pon su japanski umirovljenički par koji na Instagramu prati više od 733.000 ljudi kako bi vidjeli – što su odjenuli. No oni nisu obični Instagram selebritiji. Više su kao modni blizanci, ali nemojte to doslovno shvatiti.

Pravim imenom Tsuyoshi i Tomi Seki osvojili su društvene mreže kada su 2016. godine počeli objavljivati svoje usklađene odjevne kombinacije. Ovaj par u šezdesetim godinama života svakodnevno promišlja kako će se odjenuti, a da ono što nose ona i on bude dio zajedničke cjeline. Što ona počne, to on uokviri. Što on odjene, to ona upotpuni. Hvale ih obični ljudi, ali i modni gurui. Ali i njihova životna priča je zanimljiva. Riječ je o paru koji se je zaljubio u srednjoj školi, a vjenčali su se prije 38 godina.

A zato što su postali prave modne zvijezde, idući će mjesec lansirati vlastitu liniju odjeće i modnih dodataka. Bon i Pon razvili su ih u suradnji s dizajnerom Isetanom Mitsukoshijem. Kao i većina drugih internetskih zvijezda u zrelim godinama, svoju slavu i uspjeh duguju djeci. Naime, prve njihove modne fotografije objavila je njihova kćer na vlastitom profilu, nakon čega je postalo jasno da je riječ o dobrom materijalu koji zaslužuje vlastiti kanal.

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.