foto: bonpon511 @ Instagram

Bon i Pon: Što ona zamisli, to on uokviri, što on odjene, to ona upotpuni

Autor: • 22. 05. 2018. • Kolaž, Stil i ljepota633 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Bon i Pon su japanski umirovljenički par koji na Instagramu prati više od 733.000 ljudi kako bi vidjeli – što su odjenuli. No oni nisu obični Instagram selebritiji. Više su kao modni blizanci, ali nemojte to doslovno shvatiti.

Pravim imenom Tsuyoshi i Tomi Seki osvojili su društvene mreže kada su 2016. godine počeli objavljivati svoje usklađene odjevne kombinacije. Ovaj par u šezdesetim godinama života svakodnevno promišlja kako će se odjenuti, a da ono što nose ona i on bude dio zajedničke cjeline. Što ona počne, to on uokviri. Što on odjene, to ona upotpuni. Hvale ih obični ljudi, ali i modni gurui. Ali i njihova životna priča je zanimljiva. Riječ je o paru koji se je zaljubio u srednjoj školi, a vjenčali su se prije 38 godina.A zato što su postali prave modne zvijezde, idući će mjesec lansirati vlastitu liniju odjeće i modnih dodataka. Bon i Pon razvili su ih u suradnji s dizajnerom Isetanom Mitsukoshijem. Kao i većina drugih internetskih zvijezda u zrelim godinama, svoju slavu i uspjeh duguju djeci. Naime, prve njihove modne fotografije objavila je njihova kćer na vlastitom profilu, nakon čega je postalo jasno da je riječ o dobrom materijalu koji zaslužuje vlastiti kanal.

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

A post shared by bon・pon (@bonpon511) on

Ključne riječi Sve o temi: ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.