Je li Hugh Grant oženjen?
Hugh Grant (Notting Hill, 1999.)

Hugh Grant (58) se prvi put oženio, s mladenkom već ima troje djece

Autor: • 26. 05. 2018. • Kolaž, Show486 • Verzija za ispis Verzija za ispis

Britanski glumac Hugh Grant, najpoznatiji po tumačenjima šarmantnih smušenjaka koji bježe od preuzimanja obveza, oženio se prvi put u 58. godini. Nataknuo je prsten na ruku švedskoj televizijskoj producentici Anni Eberstein (39) na skromnom vjenčanju u općini četvrti Chelsea u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljenje u britanskim novinama.

Anna s Grantom ima troje djece, dok on iz veze s Tinglan Hong ima još svoje djece. Grant, jedan od najpoznatijih komičnih glumaca u Velikoj Britaniji, poznat je i po opiranju ženidbi. Rastao se 2000. od tadašnje djevojke, glumice Elizabeth Hurley, nakon što su zajedno proveli 13 godina.  “Ne vjerujem baš u brak”, rekao je časopisu People 2015. “Vidio sam jako malo pozitivnih primjera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku.”A post shared by Hugh Grant (@hughgrantphotos) on

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantphotos) on

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantphotos) on

Ključne riječi Sve o temi: , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.