Prati nas

Show

Hugh Grant (58) se prvi put oženio, s mladenkom već ima troje djece

Objavljeno

|

Je li Hugh Grant oženjen?
Hugh Grant (Notting Hill, 1999.)

Britanski glumac Hugh Grant, najpoznatiji po tumačenjima šarmantnih smušenjaka koji bježe od preuzimanja obveza, oženio se prvi put u 58. godini. Nataknuo je prsten na ruku švedskoj televizijskoj producentici Anni Eberstein (39) na skromnom vjenčanju u općini četvrti Chelsea u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljenje u britanskim novinama.

Anna s Grantom ima troje djece, dok on iz veze s Tinglan Hong ima još svoje djece. Grant, jedan od najpoznatijih komičnih glumaca u Velikoj Britaniji, poznat je i po opiranju ženidbi. Rastao se 2000. od tadašnje djevojke, glumice Elizabeth Hurley, nakon što su zajedno proveli 13 godina.  “Ne vjerujem baš u brak”, rekao je časopisu People 2015. “Vidio sam jako malo pozitivnih primjera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku.”

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantphotos) on

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantphotos) on

A post shared by Hugh Grant (@hughgrantphotos) on

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.