Prati nas

Show

Kalember (65): Lijepo sam živio, žao mi je što nisam imao više djece

Ja sam baš lijepo živio i ne bih svoj život mijenjao s bilo čijim životom. Niti sam ja savršen, niti mi je vjerojatno život bio savršen, ali sam maksimalno uživao u svakoj minuti, svakom danu i, kao što sam rekao, nisam patio za onim što nemam, nego uživao u onome što imam. Jedino mi je malo žao što brzo prolazi.

Objavljeno

|

Vlado Kalember, oženjen
Srebrna krila (foto: Croatia records)

Vazdazeleni Vlado Kalember, nekadašnji pjevač Srebrnih krila, u razgovoru za Jutarnji list otkrio je neke detalje iz vlastitog života. Kaže, najneugodnija stvar u životu bila mu je kada je s dobrim poznanikom pričao o svojoj prošloljetnoj ljubavi, pa je shvatila da je to njegova kćer.

O svojih 65 godina života Kalember kaže: „Ja sam baš lijepo živio i ne bih svoj život mijenjao s bilo čijim životom. Niti sam ja savršen, niti mi je vjerojatno život bio savršen, ali sam maksimalno uživao u svakoj minuti, svakom danu i, kao što sam rekao, nisam patio za onim što nemam, nego uživao u onome što imam. Jedino mi je malo žao što brzo prolazi.“

Kada bi se mogao vratiti nakon smrti, dodaje, volio bi da se s njim vrate svi dobri i dragi ljudi koje poznaje. „Jer bez njih to ne bi bilo to. Dobro, samo bih jedno promijenio… imao bih više djece“, zaključuje uvijek promukli Kalember.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.