Prati nas

Show

Plodan i u šezdesetoj: Alec Baldwin opet je tata!

Objavljeno

|

Planetarno popularni glumac Alec Baldwin (60) dokazao je da muškarcima očinstvo pristaje i u zrelim godinama. Naime, on i supruga Hilaria dobili su četvrto dijete. Već imaju  Carmen Gabrielu, Rafaela Thomasa te Angela Charlesa. Najstarija među njima Carmen Gabriela proslavila je četvrti rođendan. Američki glumac ima i dvadesetogodišnju kćer Ireland iz braka s glumicom Kim Besinger.

Hilaria, po zanimanju instruktorica tjelovježbe i promotorica joge, javnost je o svemu izvijestila putem Instagrama. Kaže, promjene na njenom tijelu su privremene pa se brzo kani vratiti u formu. Supruga će, nadamo se, poštedjeti prekomjerne brige o djeci, s obzirom da je u veljači ugradio umjetni kuk.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.