Moda za starije
foto: eileenstylequeen / Instagram

Voli klasiku: Eileen (79) je nova modna zvijezda u nastajanju

Autor: • 13. 05. 2018. • Kolaž, Stil i ljepota811 • Verzija za ispis Verzija za ispis

„Irkinja sam, volim vrtlarstvo i modu.“ S tim se riječima na Instagramu predstavlja modna blogerica Eileen Smith, ikona stila u nastajanju. A tek joj je 79 godina!

Gospođa iz Dublina je prikupila gotovo 30 tisuća sljedbenika na ovoj društvenoj mreži koje oduševljava svojim stilom odijevanja. Ima tri kćeri i sve su joj podrška, pa čak i tehnička, u novoj karijeri modne blogerice.„Imam puno prijatelja. Prijatelji su najvažniji starijim ljudima, uz obitelj, naravno. Radimo puno toga zajedno, igramo bridž i golf, izlazimo. Što se mode tiče, volim klasiku. Ne volim modernu zbrčkanost.“

Eileen ima 13 unučadi i vjeruje da su godine samo broj. „Ne brinu mi godine. Nije me briga koliko godina imate. Zdrava sam i ima sreće što se toga tiče. Pored kreveta sam si napisala malu poruku. Kaže: Ustani, odjeni se i ne gledaj unatrag! Pročitala sam to negdje prije nekoliko godina i jako mi se svidjelo. Pozitivna sam osoba i sva su moja djeca takva“, zaključuje gospođa Smith.

 

Ključne riječi Sve o temi: , , ,


Imate komentar?

Dobronamjerni, argumentirani i pristojni komentari nas vesele. Ostale brišemo. To je naš doprinos higijeni javnog prostora i kulturi komuniciranja.

Povezane teme

Comments are closed.