Prati nas

Stil i ljepota

Voli klasiku: Eileen (79) je nova modna zvijezda u nastajanju

Pored kreveta sam si napisala malu poruku. Kaže: Ustani, odjeni se i ne gledaj unatrag! Pročitala sam to negdje prije nekoliko godina i jako mi se svidjelo. Pozitivna sam osoba i sva su moja djeca takva.

Objavljeno

|

Moda za starije
foto: eileenstylequeen / Instagram

„Irkinja sam, volim vrtlarstvo i modu.“ S tim se riječima na Instagramu predstavlja modna blogerica Eileen Smith, ikona stila u nastajanju. A tek joj je 79 godina!

Gospođa iz Dublina je prikupila gotovo 30 tisuća sljedbenika na ovoj društvenoj mreži koje oduševljava svojim stilom odijevanja. Ima tri kćeri i sve su joj podrška, pa čak i tehnička, u novoj karijeri modne blogerice.

„Imam puno prijatelja. Prijatelji su najvažniji starijim ljudima, uz obitelj, naravno. Radimo puno toga zajedno, igramo bridž i golf, izlazimo. Što se mode tiče, volim klasiku. Ne volim modernu zbrčkanost.“

Eileen ima 13 unučadi i vjeruje da su godine samo broj. „Ne brinu mi godine. Nije me briga koliko godina imate. Zdrava sam i ima sreće što se toga tiče. Pored kreveta sam si napisala malu poruku. Kaže: Ustani, odjeni se i ne gledaj unatrag! Pročitala sam to negdje prije nekoliko godina i jako mi se svidjelo. Pozitivna sam osoba i sva su moja djeca takva“, zaključuje gospođa Smith.

 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.