Prati nas

Mozaik

Zamalo živa u grobu: Radojka (71) se probudila na vrijeme

Isprva su zaključili da je riječ o spazmu koji se događa nakon smrti, no na čudo svih – gospođa se uspravila i progovorila. Sreća u nesreći je da se probudila na vrijeme, prije sahrane.

Objavljeno

|

Ilustracija (foto: Pixabay)

Deset sati od proglašenja smrti, Radojka Stankov (71) je oživjela! Srbijanski mediji javljaju kako je ova Kikinđanka preminula u staračkom domu u noći s utorka na srijedu, nakon čega joj je tijelo prebačeno u kapelicu iste te ustanove.

Za to vrijeme otisnute su i polijepljene osmrtnice, pripremljen grob, ali Radojka je odlučila da će još neko vrijeme ostati prazan. U potvrdi o smrti liječnik je napisao da je umrla u 2 sata iza ponoći, no čini se da je bila riječ o izuzetno dubokom snu. Jer njeno je tijelo položeno uz jednog preminulog muškarca, a ujutro su ga radnici pronašli u sasma drugom položaju – Radojka je nogu prebacila preko svog mrtvog sustanara.

Isprva su zaključili da je riječ o spazmu koji se događa nakon smrti, no na čudo svih – gospođa se uspravila i progovorila. Sreća u nesreći je da se probudila na vrijeme, prije sahrane.

„Radojka se osjeća dobro. Samo je usnula. Nije joj čak ni bilo loše. Što im je bilo na pameti kada su zaključili da je umrla? U veljači nam je preminuo sin. Imao je samo 49 godina. Dijabetičar sam. Kad su mi javili da je Radojka umrla i ja sam htio za njom“, kaže novinarima suprug Vladimir.

Sin koji je krenuo iz Austrije na majčinu sahranu, vratio se natrag, a Radojka je vraćena u sobu Gerontološkog centra u Kikindi iz koje je izašla – navodno mrtva.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.