Prati nas

Show

Rade (71) za volanom: Američka policija privela hrvatskog glumca

Nakon što je gotovo udario u nekoliko drugih automobila, policajci su  kod njega su pronašli otvorenu bocu viskija, prenosi TMZ. Testiranje je utvrdilo da je u krvi imao više alkohola od dozvoljene granice. 

Objavljeno

|

Ljubica Jović i Rade Šerbedžija (U registraturi, 1974.)

Američki tračerski portal TMZ javlja da je hrvatski filmski, televizijski i kazališni glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija (71), ključni čovjek Teatra Ullysses, uhićen prošlog četvrtka u Santa Monici u saveznoj državi Kaliforniji. Policajci su ga zaustavili zbog vrludanja cestom, a potom se ispostavilo da je vozio pijan.

Nakon što je gotovo udario u nekoliko drugih automobila, organi prometnog reda su kod popularnog glumca pronašli otvorenu bocu viskija, prenosi TMZ. Testiranje je utvrdilo da je “napuhao” više alkohola od dozvoljene granice. Policija u Santa Monici je na svojoj internetskoj stranici, u sklopu dnevnih izvještaja o uhićenjima, potvrdila da je Šerbedžija uhićen 23. lipnja. Objavila je i Šerbedžijinu fotografiju neposredno nakon uhićenja, dok TMZ navodi da je pušten uz polaganje jamčevine.

Uz navođenje brojnih uloga u stranim filmovima i serijama, TMZ piše kako je Šerbedžija čak popularniji u domovinu u kojoj se bavi glumom od šezdesetih godina prošlog stoljeća, dok u naslovu teksta ističe da se radi o glumcu iz serijala “Downton Abbey”. Sve ovo nije spriječilo popularnog glumca da se vrati u Hrvatsku. Ovog vikenda je bio na otoku Sveta Katarina na kojem je izvedena baletna predstava “Gospoda Glembajevi”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.