Prati nas

Vijesti

Vozila je unuke u transporterima za pse pa je završila u policiji

Baka pak kaže da je svako toliko provjeravala jesu li djeca u redu tijekom vožnje duge 40 kilometara. Uz jamčevinu, puštena je braniti se sa slobode.

Objavljeno

|

Baka vozila djecu u pasjoj kućici
Policijske snimke

Baka iz američkog Tennesseeja uhićena je u subotu, nakon što je objavljen video koji pokazuje da je u prtljažniku automobila vozila dvoje unučadi – u transporterima za pse. I sve to na temperaturi 35 °C, priopćila je policija.

Leimome Cheeks (62) je navodno priznala da je unuke stare 7 i 8 godina stavila u životinjske transportere zato što na sjedalima njenog prostranog terenca Ford Explorer nije bilo mjesta. Video snimka objavljena na društvenim mrežama prikazuje baku kako otvara vrata kaveza kako bi pustila unučad na slobodu.

Susjedi su medijima ispričali kako vjeruju da je Cheeks bila potpuno nesvjesna da na taj dovodi djecu u opasnost, kao i to da je brižna baka koja se po cijele dane igra s unucima i psima na otvorenom.

Policija tvrdi da je u vozilu bilo izuzetno vruće te da nije radio klimatizacijski uređaj koji bi osvježio zrak. Baka pak kaže da je svako toliko provjeravala jesu li djeca u redu tijekom vožnje duge 40 kilometara. Uz jamčevinu, puštena je braniti se sa slobode.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.