Prati nas

Mozaik

Josip (83): Prodajem ga, a bio mi je kao rođeni brat

Razlog prodaje je moja starost 83 godine. Cijena samo 5500 kuna, uz istu poklanjam i kacigu. Jako je udoban i sigran po zdravlje. Bio mi je kao rođeni brat.

Objavljeno

|

Motocikl Alpino (foto: Siniša Bogdanić)

Oglas za prodaju motora koji je objavio gospodin iz Istre postao je viralni hit koji zorno oslikava emotivni odnos muškarca i njegovog motocikla. “Bio mi je kao rođeni brat”, stoji u strojno tiskanom oglasu fotografiranom u Puli. Objavila ga je čitateljica portala Regional Express .

“Prodajem motor Tomos s četiri brzine, proizvod Slovenija, servis u Labinskoj. Pet godina star, kupljen za 10 tisuća kuna, sad je mnogo više. Razlog prodaje je moja starost 83 godine. Cijena samo 5500 kuna, uz istu poklanjam i kacigu. Jako je udoban i sigran po zdravlje. Bio mi je kao rođeni brat. Teško ću ga preboljeti. Požuri se i budi sretan”, dio je oglasa Josipa Marina koji je danas taknuo mnoga srca.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.